Sabit Fiyat Ev İnterneti Önerisi

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,024
Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom taahhütümüz bitiyor ve TT veya farklı bir ISS'de uygun fiyatlı tarife arıyorum.
Evimizde Türk Telekom 1.000 Mbps ve TürkNet 1.000 Mbps altyapıları var, bize 100 Mbps yeter ama fiyat farkı azsa 1.000 Mbps de olur. Taahhüt veya sabit fiyat garantisi olması önemli, önerilerinizi bekliyorum.

Millenicom kullanıyorum. 640tl falan veriyorum aylık (75mbps) indirme yaparken 9mb ile indiriyor. İnternet gibi basit bir şeyi bile kullanmakta zorluk çekiyoruz ne diyebilirim ki, üzücü..

Millenicom kullanıyorum. 640tl falan veriyorum aylık (75mbps) indirme yaparken 9mb ile indiriyor. İnternet gibi basit bir şeyi bile kullanmakta zorluk çekiyoruz ne diyebilirim ki, üzücü..
İyi aslında ama en az 100 mbps düşünüyorum, Türk Telekom 100'ü 700 TL'ye veriyor, TürkNet 1.000'i 700 TL'ye veriyor ama taahhüt sıkıntısı var işte bunda.

telekom 500 bağlattım altyapı varsa güzel veriyor tavsiye ederim

telekom 500 bağlattım altyapı varsa güzel veriyor tavsiye ederim
Ben de hali hazırda Türk Telekom kullanıyorum ama hem taahhütüm bitiyor hem de fiber altyapılar geldiği için bakır altyapı iptal olacak ve fibere geçmek zorundayım, bu yüzden uygun fiyatlı tarife arıyorum, şu an bulabildiğim en ucuz 700 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millenicom 12 Ay Taahhütlü 100 Mbps'i 560 TL'ye veriyormuş,
önceden sıkıntılı zamanları olmuştu ama genel olarak düşüncelerinizi almak isterim.

Son düzenleme:
turknet 1000 var ve baska internet mi ariyorsunuz cok garip.
Olayın garipliği nedir tam olarak açıklar mısın? Konumun başlığında da yazdığım gibi önceliğim sabit fiyat, zaten 100 mbps yetiyor da artıyor bile. Aradığım şey taahhüt ve uygun fiyat. Taahhüt meselesi yüzünden de TürkNet'i elemek zorundayım.

Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom taahhütümüz bitiyor ve TT veya farklı bir ISS'de uygun fiyatlı tarife arıyorum.
Evimizde Türk Telekom 1.000 Mbps ve TürkNet 1.000 Mbps altyapıları var, bize 100 Mbps yeter ama fiyat farkı azsa 1.000 Mbps de olur. Taahhüt veya sabit fiyat garantisi olması önemli, önerilerinizi bekliyorum.
Türknet 1000 altyapı varsa başka yere bakmana gerek yok bence.

Şimdi baktım da taahhütlü paketleri yokmuş Gıbır net'in
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda diğer arkadaşa ve konumda da belirttiğim gibi önceliğim sabit fiyat garantisi, taahhüt.
Yani ben de taahhüt severim de Türknet evime gigafiber çekse çok umursamadan geçerdim tutup sonraki ay 1500TL oldu diyecek hali yok firmanın, anormal bir maliyet artışı olmadıkça genelde Türk Telekom port zamlarına paralel olarak senede bir zam yapıyorlar. İlla sabit fiyat diyorsan 1 senelik parayı peşin ödeyebiliyorsun da gerek yok yani 😀

Yani ben de taahhüt severim de Türknet evime gigafiber çekse çok umursamadan geçerdim tutup sonraki ay 1500TL oldu diyecek hali yok firmanın, anormal bir maliyet artışı olmadıkça genelde Türk Telekom port zamlarına paralel olarak senede bir zam yapıyorlar. İlla sabit fiyat diyorsan 1 senelik parayı peşin ödeyebiliyorsun da gerek yok yani 😀
Kafa rahatlığı için istiyorum, kılıydı tüyüydü sonradan ne oldu ne olacak bunlara zaman ayırmak, stres yapmak istemiyorum, en başta sözleşelim, 12 ay 18 ay her neyse sabit ücretimi alsın, gelir gider dengem şaşmasın, kafam rahat etsindeyim ben.

Bende gıbır kullanıyorum şuanlık memnunum, fiyat artışı olunca başka şeyler deneyebilirim, turk telekom kampanya yapmazsa şuanki fiyatları aşırı pahalı geliyor bana bilmiyorum.

Geri