Neler Yeni

Sadece kol çalışacağım antreman

firsy

80+
Reaksiyon skoru
0
yaş 17
kilo 75
boy 1.80
sadece dambıl
ben sadece kol bilek çalışmak istiyorum ve güçlenmek istiyorum kasla işim yok sadece güçlenmek için bana bi program yapabilirmisiniz haftada kaç kere yapıcağım kaç set yapıcağım yardım ederseniz sevinirim.

Kaç şınav çekebiliyorsun
Şınavla kolun bağlantısı nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tricepsi saymazsak

yaş 17
kilo 75
boy 1.80

ben sadece kol bilek çalışmak istiyorum ve güçlenmek istiyorum kasla işim yok sadece güçlenmek için bana bi program yapabilirmisiniz haftada kaç kere yapıcağım kaç set yapıcağım yardım ederseniz sevinirim.

Berbat bir fikir bir halta yaramaz adam gibi sporunu yap her yerini çalış

Tricepsi saymazsak

Berbat bir fikir bir halta yaramaz adam gibi sporunu yap her yerini çalış
biladerim elimde aletler yok spor salonu çok kötü olduğum şehirin, adamlar içerde sigara içiyolar ve evdekilerde o aletleri sana aldırmayız diyolar bende bilirim yoksa yapmasını.

Tricepsi saymazsak
Güçlenmek istiyorum yazmış. Gücünü aşağı yukarı öğrenebilmek için sordum. Hiç tanimadigim insanın gücünü başka nasıl öğreniyim.

Knk sadece kol çalışmak gerçekten saçma vazgeç bu düşünceden bence. Spor salonuna gitmiyorsan Chalistenics antrenmani yap.YouTubedan araştır bul ya da
Chatgptye antrenman programı yaptirabilirsin

Güçlenmek istiyorum yazmış. Gücünü aşağı yukarı öğrenebilmek için sordum. Hiç tanimadigim insanın gücünü başka nasıl öğreniyim.

Knk sadece kol çalışmak gerçekten saçma vazgeç bu düşünceden bence. Spor salonuna gitmiyorsan Chalistenics antrenmani yap.YouTubedan araştır bul ya da
Chatgptye antrenman programı yaptirabilirsin
tamam teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,090,532
Üyeler
173,391
Son üye
hazekii