Sadece tavuk pilav yersek vitaminsiz kalırmıyız?

Spor için mi sadece tavuk pilav yiceksin başka bir sorun mu var sağlık açısından o yüzden mi

Yaklaşık 1 aydır her gün tavuk pilav yiyorum bir de meyve ailem her seferinde vitaminsiz kalıcaksın diyorlar.Vitaminsiz kalırmıyım ve alternatif yiyecek önerebilir misiniz??
Bu işin makro ve mikro kısmı var sen makro kısmını güzel yapıyorsun ama mikro kismida atliyorsun yeşillikte tüketip sağlık ocaklarında ve ya hastanede vitamin değerlerine baktırıp eksik olanları takviyelerle tamamlaminizi tavsiye ederim.

3 senedir tavuk pilav yiyip bi 10 sene daha tavuk pilav yerim diyen arkadaşlarım var. Benim de hiç sıkılmadan yiyebileceğim bir yemektir tavuk pilav.
Tek tip beslenmemek gerektiğini anlatmak için yazmış sanırım Örneğin lifte lazım. Tuvalette +30 dk geçirirsin yoksa sindiririm sistemin can çekişir.

Yaklaşık 1 aydır her gün tavuk pilav yiyorum bir de meyve ailem her seferinde vitaminsiz kalıcaksın diyorlar.Vitaminsiz kalırmıyım ve alternatif yiyecek önerebilir misiniz??
Tavuk pilav yanında ufak bi salata işlem tamam. Değerlerine göre vitamin takviyeside alabilirsin doktordan.

Eğer spor içinse sebzeleri de vitaminlerine göre haşlayıp yağsız bi şekilde tavuk ve pilavın yanında tüketebilirsin. Sırf spor için (protein için) vitaminsiz beslenmek pekte mantıklı bi hareket değil :)
İnstagramda Erdem Hoşsoy var fitness ve vücut geliştirmeci. O bu konuda bayağı bir bilgi paylaşımı yapıyor. Bakmanı öneririm.

İlla ki diğer yediğin şeylerle vitamini karşılarsın karşılamasına da sabah tavuk pilav yemiyorsan, sebze yemeden protein sindirimin mükemmel olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,087
Üyeler
184,886
Son üye
Havzali
Geri