originaLLi
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
sahibindeki 23-28k arasi yd 14 prolar mevcut
- orjinal mi
- bi sorun yasarmiyim
- orjinal mi
- bi sorun yasarmiyim
Sorun yaşarsın. iPhone alacaksan yd almasahibindeki 23-28k arasi yd 14 prolar mevcut
- orjinal mi
- bi sorun yasarmiyim
Ben yd ürün satıyorum kapalı kutu çift sim 128 GB bir sorun yaşamazsın sadece kullanım süreleri var o süreden sonra kapanır yıl başından sonra tekrar açılır. Gerisi orjinal sadece tr ye kayıtlı değilsahibindeki 23-28k arasi yd 14 prolar mevcut
- orjinal mi
- bi sorun yasarmiyim
orijinal oluyo genelde onu sorgulatırsın imei kaydı yaptırman gerek fiyatı 6k ona göre hesabını yap sorun da yaşamazsınsahibindeki 23-28k arasi yd 14 prolar mevcut
- orjinal mi
- bi sorun yasarmiyim
hocam buyuk sevmiyorum 14 pro ideal28K'ya 14 Pro yerine Pro Max al.
Orijinaller.
Ne gibi bir sorun anlamadım.
kanka hala satilik miBen yd ürün satıyorum kapalı kutu çift sim 128 GB bir sorun yaşamazsın sadece kullanım süreleri var o süreden sonra kapanır yıl başından sonra tekrar açılır. Gerisi orjinal sadece tr ye kayıtlı değil
Var olması lazm bro getirtiyorumhocam buyuk sevmiyorum 14 pro ideal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka hala satilik mi
Kaç ay açık kaç ay kapalı oluyorVar olması lazm bro getirtiyorum
Çift simlerde 8ay açık kalıyor 4ay 1 sim 4ay 1 simKaç ay açık kaç ay kapalı oluyor
hocam atıyorum yılbaşından sonra 1. simi 1 ocakta açtım 1 Mayıs'ta kapanıyor değil mi ?Ben yd ürün satıyorum kapalı kutu çift sim 128 GB bir sorun yaşamazsın sadece kullanım süreleri var o süreden sonra kapanır yıl başından sonra tekrar açılır. Gerisi orjinal sadece tr ye kayıtlı değil