Onu çok duydum ya.o zaman güzel haber umarım çakal çukal değildir benimde anım var zamanında ( 3 4 sene önce) r9 280x vapor x sattım arızalıydı güvende ile adam blok için yedek parça için alcam demişti harbi öyle yaptı neyse adama yolladım adam gitti benim kartın mosfetlerini çipini ve vramlarini söküp geri yolladıüstüne fanlarını da değiştirdi öyle iade etti o günden beri asla kullanmıyorum satış yaparken kartı da sinirlendim fırlattım kargodayken çöpe bıraktım geçtim
Umarım ürünün orjinal geri gelir. Peşini sakın bırakma kralKeşke dolap ile satsaydim.
Dolapda tam tersi ama.
Saticiyi çok fazla koruyor.
Orda da ürün almaya çekiniyor insan.
Gerçekten çok garip.adamlar hem işlem bedeli alırım hem satış sonrası iş beni ilgilendirmez aranızda halledin diyor.
Yok hocam iade etmekten vazgeçti arkadaş suanlik. Sistemde hala iade diyor ama bakalım.Umarım ürünün orjinal geri gelir. Peşini sakın bırakma kral
Yok hocam .bende onu anlamadim. Hani Bir Hatam var ise İade etsin alayim... ama Hem Onayliyor. Hemde çamur atiyor. Valla Ne acayip insanlar ile karşılaşıyor insan bu hayattaiade ettimi peki?
ben alabilirdim de o yüzden sordum xdYok hocam .bende onu anlamadim. Hani Bir Hatam var ise İade etsin alayim... ama Hem Onayliyor. Hemde çamur atiyor. Valla Ne acayip insanlar ile karşılaşıyor insan bu hayatta
Öylelerine yüz bile vermiyorum. Yorumları gözükmüyor da zaten cevap vermedikçe. Boş boş yazıyorlar.sahibinden'deki kişileri ben zaten anlamıyorum. 2700 liraya koyduğum parfüme adam 700 lira istiyor, ben de dedim ki "700 liraya kutusunu veririm".
Hep satıcılara laf ediyoruz ama bizim memlekette alıcılar da dengesiz. Sallıyorum 5k ya satılan şeyi 3.5k ya koy adam gelip yine 2k olur mu diyor yani. Kendi malı olsa sıfırı ile aynı fiyata satacak tipler.Öylelerine yüz bile vermiyorum. Yorumları gözükmüyor da zaten cevap vermedikçe. Boş boş yazıyorlar.
Modemi 1500'e almışım birkaç yıl önce, 2000'e koymuşum 1800'de anlaşmayı düşünüyorum en düşük adam gelmiş bana 1000 en fazla veririm gel 800'e anlaşalım diyor. Modem konuşabilse yüzüne tükürür biçtiği fiyattan dolayı.