Yardım Sahibinden Param Güvende Dolandirildim :(

adamlar hem işlem bedeli alırım hem satış sonrası iş beni ilgilendirmez aranızda halledin diyor.

o zaman güzel haber umarım çakal çukal değildir benimde anım var zamanında ( 3 4 sene önce) r9 280x vapor x sattım arızalıydı güvende ile adam blok için yedek parça için alcam demişti harbi öyle yaptı neyse adama yolladım adam gitti benim kartın mosfetlerini çipini ve vramlarini söküp geri yolladı :D üstüne fanlarını da değiştirdi öyle iade etti o günden beri asla kullanmıyorum satış yaparken kartı da sinirlendim fırlattım kargodayken çöpe bıraktım geçtim
Onu çok duydum ya.
Ben tuf 3080 param güvende ile 15'e.
Ama sorun çıkmamıştı o zaman.

adamlar hem işlem bedeli alırım hem satış sonrası iş beni ilgilendirmez aranızda halledin diyor.
Gerçekten çok garip.
Hadı sıfır ürünü anlamadım ama sahte ürün gelirse en azından yardımcı olmaları lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım ürünün orjinal geri gelir. Peşini sakın bırakma kral
Yok hocam iade etmekten vazgeçti arkadaş suanlik. Sistemde hala iade diyor ama bakalım.
Ama benimle dalga geçip son gün sahte kulaklığı iade de edebilir sjsjsjsjsjs.

İyi bari halletmişsin. Ucuz kurtarmışsın ama. Ben de satacaktım, iyi bilgi oldu bu bana.

Yok hocam .bende onu anlamadim. Hani Bir Hatam var ise İade etsin alayim... ama Hem Onayliyor. Hemde çamur atiyor. Valla Ne acayip insanlar ile karşılaşıyor insan bu hayatta
ben alabilirdim de o yüzden sordum xd
sahibinden'deki kişileri ben zaten anlamıyorum. 2700 liraya koyduğum parfüme adam 700 lira istiyor, ben de dedim ki "700 liraya kutusunu veririm".

sahibinden'deki kişileri ben zaten anlamıyorum. 2700 liraya koyduğum parfüme adam 700 lira istiyor, ben de dedim ki "700 liraya kutusunu veririm".
Öylelerine yüz bile vermiyorum. Yorumları gözükmüyor da zaten cevap vermedikçe. Boş boş yazıyorlar.

Modemi 1500'e almışım birkaç yıl önce, 2000'e koymuşum 1800'de anlaşmayı düşünüyorum en düşük adam gelmiş bana 1000 en fazla veririm gel 800'e anlaşalım diyor. Modem konuşabilse yüzüne tükürür biçtiği fiyattan dolayı.

Sağlam laptop gönderdim kargoda kırılmış diyip geri gönderdi ne video kaydı almış açarken ne bişey Allah'ından bulsun diyip uğraşmadım size yine iyi biri denk gelmiş hocam birdaja asla bulaşmam param güvendeye dolaba felan.

Sıfır ürün olsada iade haklı var burada satan kişiye olan oluyor işte. 2. El Kulaklık gibi şeylerde satmak zor oluyor millet 50TL ye tavuk döner koşturur ucuz diye kulaklık olunca hijyen de hijyen der

Öylelerine yüz bile vermiyorum. Yorumları gözükmüyor da zaten cevap vermedikçe. Boş boş yazıyorlar.

Modemi 1500'e almışım birkaç yıl önce, 2000'e koymuşum 1800'de anlaşmayı düşünüyorum en düşük adam gelmiş bana 1000 en fazla veririm gel 800'e anlaşalım diyor. Modem konuşabilse yüzüne tükürür biçtiği fiyattan dolayı.
Hep satıcılara laf ediyoruz ama bizim memlekette alıcılar da dengesiz. Sallıyorum 5k ya satılan şeyi 3.5k ya koy adam gelip yine 2k olur mu diyor yani. Kendi malı olsa sıfırı ile aynı fiyata satacak tipler.

Param güvende ile satmak tam dolandirilma etkinliği

Geri