Satıcısı trendyol orijinaldir diye düşünüyorumAlıntıyı görüntülearkadaşlar bu ssd yi almak istiyorum sizce orijinal midir? Satıcı trendyol sizce sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün yeni yüklenmiş gibi favori ve değerlendime sayısı çok düşük o yüzden biraz korkuyorum.
Dostum muhtemelen Orjinaldir ama eğer m2 yuvan varsa m2 ssd alman daha mantıklı.Alıntıyı görüntülearkadaşlar bu ssd yi almak istiyorum sizce orijinal midir? Satıcı trendyol sizce sorun olur mu?
Ürün yeni yüklenmiş gibi favori ve değerlendime sayısı çok düşük o yüzden biraz korkuyorum.
M2 yuvam dolu 512gb ile. Tek yuva olduğu için sata almak zorunda kalıyorum.Dostum muhtemelen Orjinaldir ama eğer m2 yuvan varsa m2 ssd alman daha mantıklı.
Çok daha uygun fiyatlıları var 1tb 1.5k fazla gibiM2 yuvam dolu 512gb ile. Tek yuva olduğu için sata almak zorunda kalıyorum.
Sandisk samsung'dan sonra tercih edilen marka diyorlar. 1200 bandında var ama forumlarda 1 yıl içinde performans kaybı olduğu yazıyor.Çok daha uygun fiyatlıları var 1tb 1.5k fazla gibi
asus prime b450m-k iiOrjinaldir de, bu fiyata bunu almazdım.
Anakartınız nedir?
Ekran kartın en alttaki PCI EX. X1 yuvasını kapatıyor mu?asus prime b450m-k ii
Satıcısı Amazon trendyol Hepsiburada gibi marketin kendisi ise hiçbir sorun olmaz fakat ben M2 alırdım bunun yerine. Slot dolu ise 1tblik m2 takar digerini de dönüştürücü ile bağlardım.Alıntıyı görüntülearkadaşlar bu ssd yi almak istiyorum sizce orijinal midir? Satıcı trendyol sizce sorun olur mu?
Hocam bende de h610mk var buna 2. M2 takma yolu var mıdır?
Evet hocam baktım kapatıyor
M2 dönüştürücüleri performansı çok etkiler mi?Satıcısı Amazon trendyol Hepsiburada gibi marketin kendisi ise hiçbir sorun olmaz fakat ben M2 alırdım bunun yerine. Slot dolu ise 1tblik m2 takar digerini de dönüştürücü ile bağlardım.
Hocam bende de h610mk var buna 2. M2 takma yolu var mıdır?
En kötü sata hızı alırsınız hocam.Evet hocam baktım kapatıyor
M2 dönüştürücüleri performansı çok etkiler mi?
Kaliteli adaptör ile X1 slot olabilir ancak yüksek hızlar mümkün değil... Ekran kartı kullanmayan apu sistemler bu konuda avantajlı diyebiliriz...Hocam bende de h610mk var buna 2. M2 takma yolu var mıdır?