Sahte Ssd Konusu (lütfen Yardım)

recep1334

80+
Reaksiyon skoru
13
Screenshot_2023-03-20-00-34-32-661_trendyol.com.jpg
arkadaşlar bu ssd yi almak istiyorum sizce orijinal midir? Satıcı trendyol sizce sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün yeni yüklenmiş gibi favori ve değerlendime sayısı çok düşük o yüzden biraz korkuyorum.

Alıntıyı görüntülearkadaşlar bu ssd yi almak istiyorum sizce orijinal midir? Satıcı trendyol sizce sorun olur mu?

Ürün yeni yüklenmiş gibi favori ve değerlendime sayısı çok düşük o yüzden biraz korkuyorum.
Dostum muhtemelen Orjinaldir ama eğer m2 yuvan varsa m2 ssd alman daha mantıklı.

Orjinaldir de, bu fiyata bunu almazdım.
Anakartınız nedir?

Alıntıyı görüntülearkadaşlar bu ssd yi almak istiyorum sizce orijinal midir? Satıcı trendyol sizce sorun olur mu?

Satıcısı Amazon trendyol Hepsiburada gibi marketin kendisi ise hiçbir sorun olmaz fakat ben M2 alırdım bunun yerine. Slot dolu ise 1tblik m2 takar digerini de dönüştürücü ile bağlardım.

Ekran kartın en alttaki PCI EX. X1 yuvasını kapatıyor mu?
Alıntıyı görüntüle
İşaretli yuva.
Hocam bende de h610mk var buna 2. M2 takma yolu var mıdır?

Ekran kartın en alttaki PCI EX. X1 yuvasını kapatıyor mu?
Alıntıyı görüntüle
İşaretli yuva.
Evet hocam baktım kapatıyor

Satıcısı Amazon trendyol Hepsiburada gibi marketin kendisi ise hiçbir sorun olmaz fakat ben M2 alırdım bunun yerine. Slot dolu ise 1tblik m2 takar digerini de dönüştürücü ile bağlardım.

Hocam bende de h610mk var buna 2. M2 takma yolu var mıdır?
M2 dönüştürücüleri performansı çok etkiler mi?

Evet hocam baktım kapatıyor

M2 dönüştürücüleri performansı çok etkiler mi?
En kötü sata hızı alırsınız hocam.

Geri