JSezar
80+ Silver
Muzigine sokim,bayern tırt
Muzigine sokim,bayern tırt
Bu şekilde tutturmasam daha iyi. Haksızlık doluydu.helal olsun
O kadar da değil knk Allah aşkına Galatasaray savunma yaptı hep ataklarda çok yetersizdik. Keremi artık eleştirmek istemiyorum her maç 1 kişi eksik başlıyozGalatasaray haketti maçı maalesef Bayern aldı
bayern mi tırt? yok galatasarayın hakkıydı falan?Muzigine sokim,bayern tırt
Kesin yaşandı bu,fazla düşünme manyak olursunbayern mi tırt? yok galatasarayın hakkıydı falan?
bayern bazen böyle oynayan bir takım ilk maçtada 70e kadar koşturdular gs topçularını 70ten sonra 2 tane daha salladılar siz de 70e kadar bizdeydi diye kendinizi avutmaya devam edin
Nelsonu almıcaktı okan hoca, Davies kırmızıyı vermediler hakem harcadı bizi.Güzel maçtı. Çoğumuzun beklentisinin aksine kafa kafaya oynandı diyebiliriz. Bayern vites yükseltip golleri buldu ancak takımın oyunu da mücadeleside gayet güzeldi bugün. Attığımız gol ofsayttı ona yapacak bir şey yok. Davies'in Barış Alper'e yaptığı faulde sarısı var diye kart çıkartmayan hakem sonuca etki etti. Bayern 10 kişi kalsa, iyi de oynadığımız bugünde işler farklı olabilirdi.
Daviesin verilmeyen 2. sarı kartı ilk golde Kanenin ayağı net ofsayt gördüm ama ne ofsayt teknolojisiyle ekrana getirdiler nede 2. defa düz haliyle inanılmaz şeyler oluyo kafayı yicem 2 kere golü veriyor adamKoyu Galatasaraylıyım yatalım kalkalım bizim defans hattına dua edelim maç boyunca bu kadar iyi bu kadar dinç durmamızı sağlayan şey defans hattı İcardi iğneyle maçlara çıkıyor eski halinden eser yok , Keremi anlatacak gücüm kalmadı Ziyech desen karşı karşı 2 net kaçırdı ve tonlarca pas hatası abi bu kadar kötü olmamalı hücumumuz ya
Hocam itiraza gidilir bu maç hakem harcadı, Davies kırmızıydı, kane bacak öndeydi dediğin gibi. Bu forumda skor tahmini yapmasın bu fenerliler rica ediyorum futboldan anladığınız yok.Koyu Galatasaraylıyım yatalım kalkalım bizim defans hattına dua edelim maç boyunca bu kadar iyi bu kadar dinç durmamızı sağlayan şey defans hattı İcardi iğneyle maçlara çıkıyor eski halinden eser yok , Keremi anlatacak gücüm kalmadı Ziyech desen karşı karşı 2 net kaçırdı ve tonlarca pas hatası abi bu kadar kötü olmamalı hücumumuz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daviesin verilmeyen 2. sarı kartı ilk golde Kanenin ayağı net ofsayt gördüm ama ne ofsayt teknolojisiyle ekrana getirdiler nede 2. defa düz haliyle inanılmaz şeyler oluyo kafayı yicem 2 kere golü veriyor adam
Tebrikler @baran'0-2 çifte şans.