Neler Yeni

Şampiyonlar Ligi | Bayern Munih - Galatasaray | TV 8,5 Canlı

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Bayern'e karşı çok iyi oynadık bu oyunla önümüzde ki 2 maçı kazanırsak gruplardan 2. çıkarız

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Bayern tahminlerin aksine cidden kötü oynadı. Ama gs de sadece savunma yaptı gibi geldi bana. Atağı savunalım bir anda gidip gol atalım gibi oynadılar. Oyun kurup atalım gibi şeyler yapmadılar belki de doğru olan odur bilemem. Bazı dakikalarda cidden çok iyi baskı yaptı gs, özellikle bayern yarı sahasında pas hatası yapmaya zorladılar olmadı yapacak bir şey yok. Grubun diğer maçı berabere bitse daha iş görürdü ama en azından united yenemedi. GS çok garip oynuyor bilmiyorum izlerken zevk vermiyor iyi oynadıklarını kesinlikle düşünmüyorum ama kötü de oynamıyorlar.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
aynı maçı izlemedik galiba. Adamlar hak etti ve aldı. Başa baş sayılabilecek bir maçtı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama eski bayern yok.
Katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakem maçı filan da katletmedi.

The Semih

80+ Gold
Hakem maçı filan da katletmedi.
Katılmıyorum abdulkerime direkt sarı gösteren hakem daviese 2. sarıyı vermedi, maçta final pozisyonlarda çok hakkı yendi gs nin.Oyun olarak kıran kırana geçti maç hakem de istanbuldaki hakem olsaydı maç efsane bitecekti.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Katılmıyorum abdulkerime direkt sarı gösteren hakem daviese 2. sarıyı vermedi, maçta final pozisyonlarda çok hakkı yendi gs nin.Oyun olarak kıran kırana geçti maç hakem de istanbuldaki hakem olsaydı maç efsane bitecekti.
Doğrudur hocam fikrine saygılıyım. Her hakemin sınır çizgisi farklı oluyor. Bu hakem anladığım kadarıyla ilk sarıları hemen gösterip 2. sarılarda daha net pozisyon bekliyor. Daviese'in yediği kartta da mesela direkt sarı kart verdi aynı abdulkerime verdiği gibi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
Bu Sonuçlar Gruptan Çıkamamayı Gösterir Bence .

Manu Kalmak İçin Savaşacaktır Deplasmanda Olsa Bile .

Alıntıyı görüntüle

Kalan Maçlar .

( Galatasaray - Manchester United )

( Kopenhag - Galatasaray )

İki Maçtada Şans Düşük Bence .
Kopenhag ile Bayern de oynuyor, yani şans oldukça yüksek. Kopenhag yenildi say. Galatasaray da birin yenip, biriyle berabere kalsa çıkar.

Gif Man

80+ Gold
Öncelikle Bayern Maçı Salabilir , Salmasa Bile Kopenhag Zorlar .

1699484331766.png

Manu'ya Gelirsek Grupta Kalmak İçin Galatasaray Deplasmanında Olsa Bile Hiç Olmadığı Kadar Asılacaktır .

Galatasaray'ın Son Maçı Kopenhag Sonucu Sen Düşün .

1699484458945.png

@Matt Murdock

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
Öncelikle Bayern Maçı Salabilir , Salmasa Bile Kopenhag Zorlar .

Alıntıyı görüntüle

Manu'ya Gelirsek Grupta Kalmak İçin Galatasaray Deplasmanında Olsa Bile Hiç Olmadığı Kadar Asılacaktır .

Galatasaray'ın Son Maçı Kopenhag Sonucu Sen Düşün .

Alıntıyı görüntüle

@Matt Murdock
Bayern maçı Kopenhag için 2-1 iyimser bir sayı. Şimdi de en kötü o kadar olsun ama yenilir diye düşünüyorum. Yine bizim de Manuyu yenme ihtimalimiz yüksek. Risk çok ama belirsiz.

Gif Man

80+ Gold
Dediğim Gibi Bayer Garantide Şuan Salabilirde Ne Olacağı Belli Olmaz .

Senin Dediğin Gibi Olursada Averaj İşine Kalır Oda Çok Zor Bence Hiç Gol Yemeden Kazanması Lazım .

@Matt Murdock

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz

Senin Dediğin Gibi Olursada Averaj İşine Kalır Oda Çok Zor Bence Hiç Gol Yemeden Kazanması Lazım .

@Matt Murdock
Averajı düşünmek için erken. Önce kazanma ihtimalleri var ki eşitlenirse bile yenme ve yenilme farkı için de daha belirsiz. Neyse bakıp görürüz.

The Semih

80+ Gold

@Matt Murdock
Maçı niye salsın kardeşim adamların yenilmezlik serisi var 34 maç mı ne UEFA da kopenhag için mi bozacak bu rekoru ?

Önümüzdeki 2 maçtan 1 ini net kazanmamız gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,070
Üyeler
163,428
Son üye
goril_exe
Top Bottom