BeerDrinker
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
250 nit parlaklık üzer mi beyler sizce yoksa yeterli mi olur?
ekrana direk güneş ışığı vurmuyorsa yeterli bence. Benim monitörüm 400 nit. %20 de kullanıyorum parlaklığı.250 nit parlaklık üzer mi beyler sizce yoksa yeterli mi olur?
Zaten haftaiçi çalışıp hava karardığında evde oluyorum, haftasonları da akşam evde oluyorum. Bu sebeple 250 nit yeterli olur heralde.ekrana direk güneş ışığı vurmuyorsa yeterli bence. Benim monitörüm 400 nit. %20 de kullanıyorum parlaklığı.
hocam ben 32 inçini kullanıyorum bu modelin önceden de 360hzsini kullanım birebir aynı modeli yani 250nit yazıyor camdan ışık vuruyor ona rağmen çok net görüyorum üstüne birde mat kaplama olduğundan hiç endişeniz olmasınZaten haftaiçi çalışıp hava karardığında evde oluyorum, haftasonları da akşam evde oluyorum. Bu sebeple 250 nit yeterli olur heralde.
360 olanı kaça almıştınız hocam?360 hz siparişi vermemiş olsam alırdım çok güzel fiyat
ben alienware olan modeli aldım 30k ya. 26kydı 360 hz olanı samsungun, almışken ömürlük olsun dedim. Alienware'in gördüğüm kadarıyla qc, garantisi ve ekranın mat olmayışı daha iyi360 olanı kaça almıştınız hocam?