Çözüldü✓ Samsung G6 oled monitör oled yanığı oldu...

kapattım açtım fakat beklemedim uzun süre. Pixel yenileme ile yaklaşık 35 dakika bekledim kırmızı ışık yanmadıgı halde meraktan açtım direk monitörü sorun çözülmüştü. Bugün uyumadan önce pixel yenilemeye alacağım tekrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Panel bakımı yaptım hocam pixel demişim yukarıda şimdi ayarlardan baktıgımda panel bakımı diyor
Panel bakımı dediği yüksek ihtimal panel yenileme oluyor. Piksel yenilemeden farklı. Dellde de böyle:
Desktop Screenshot 2025.06.18 - 20.41.25.03.webp

Panel bakımı dediği yüksek ihtimal panel yenileme oluyor. Piksel yenilemeden farklı. Dellde de böyle:
Alıntıyı görüntüle
Hocam panel bakımı kısmından pixel yenileme yapmışım. Ortalık biraz karıştı. Bende o ışık hep kırmızı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada şimdi yazılım güncellemesi yapacam. 3 ay önce güncelleme vardı yapmamıştım

Hocam panel bakımı kısmından pixel yenileme yapmışım. Ortalık biraz karıştı. Bende o ışık hep kırmızı.
Sadece piksel yenileme mi var sizin modelde? Panel yenileme vb bir şey yok mu? Piksel yenileme kısa sürüyor, panel yenileme uzun sürüyor.

pixel refresh panel bakımlarından birisi hocam zaten. oto ve manuel iki tane. system-power led on-standby mı bu ayara bir bakar mısınız
Piksel yenileme hem otomatik hemde manuel yapılabilen bir şey. Benim dediğim panel yenileme panel refresh diye geçiyor.

Piksel yenileme hem otomatik hemde manuel yapılabilen bir şey. Benim dediğim panel yenileme panel refresh diye geçiyor.
hocam siz ortalığı çok karıştırdınız samsungta öyle bir şey yok aynı modeli kullandığım için şey yapıyorum ben

Sadece piksel yenileme mi var sizin modelde? Panel yenileme vb bir şey yok mu? Piksel yenileme kısa sürüyor, panel yenileme uzun sürüyor.
1750268759765.webp

pixel refresh panel bakımlarından birisi hocam zaten. oto ve manuel iki tane. system-power led on-standby mı bu ayara bir bakar mısınız
hocam elektrik gidip geldiğinde monitör bakımı yapılamadı diyordu ekranda sanırım açık o

Bende piksel yenileme yaptım şuan daha iyi gibi oldu sanki

default ayarı değiştirmişsiniz hocam. normalde monitör açıkken kapalı oluyor o. kapatınca pixel refresh bittiğinde kırmızı yanıyor.
hocam ışığın her zaman açık kalması için bir ayarı açtım sadece.

Geri