arkadaşlar vaziyet bu şekilde 23 kasımdan sonrakiler eklenmiş gerçekten de ne alakaysa amazonun işleri işte neyse ekleniyo bi gelişme var en azından telefonu geri çıktığı gibi koydum kutuya iadeye hazır vaziyette ne olur ne olmaz yeni sahibini bekliyor tekrardan ben olurum yeni sahibi umarım. İadeyi alınca
@Abdullah Hacıgül ' e şöyle toplu bir ekran görüntüsü atalım da içimin yağları erisin insan güzelce söyler arkadaşlar yardımcı olamıyorum kusura bakmayın umarım hallolur sorununuz da alabilirsiniz filan der "Siz harbi düşünmeden konuşan insanlarsınız! siz A34'ün vergi iadesini alamayacaksınız ama M34'ü HB'den alanlar telefonu çok çok ucuza mâl etmiş olacak." diye konuşup da kendini rezil etmenin anlamı ne daha sana açıklamama rağmen gidip de vergi indirimi diye ifade etmen olayı ayrı gülünç vergi indirimi değil bu tamam mı bu telefon desteği faturada yazıyorki kdv oranı yüzde 20 yani 1513.17 TL yazıyor biz 1500tl iade almıyacağız biz 4 4.5k arası bir rakam iade alıcaz anla artık şunu vergi indirimi değil bu.
Gelmiş bide M34'ü HB'den alanlar telefonu çok çok ucuza mâl etmiş olucak diyorsun arkadaş m 34 nereeee a 34 nere ayrıca niye HB'den alıyım ki samsung 12 taksit verirken vade farksız kredi şeklinde (hepsiburada da veriyor diye gelip de savunma bana vermiyor denendi bir çok arkadaşım denedi ve sistemlerinde sıkıntı var HB nin kendileri de dediler bana) gider samsungdan alırım 9.5a hem faturada tc de yazıyor imei de yazılı örnek kanıt var elimde direk atabilirim isterseniz (not: su an çok üşeniyorum atmaya ) üstelik 3 ay da ekran koruma sigortası veriyorlar yanında ben nabıyım arkadaş HB yi ne HB imiş HB de HB başka site ismi bilmiyor musun bak PC hocasına ismini bile bilmiyorum adamın ama o adam sponsorluk almıyor mu o adam reklam almıyor mu ama gidip başka sitelerden de ürünler paylaşıyor değil mi?? sana lafım yok yanlış anlama istediğinle çalış ama gelip de bizi burda senin dediğin istediğin yerden almadık diye de gelip bizi ayıplayamazsın biz sana naptık da düşmanın olduk hemen (bir iki dene ***** arkadaşlar var orası ayrı onlara lafım yok) basitçe yardımını istedik hayır diyip geçmek yerine niye uzatıyorsun daha, git HB reklamını yap sen seversin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle