Ben Cimer'e yazıyorum.Sitelerinde faturada bulunacağı yazıyor ancak kestikleri faturada yazmıyor. Müşteriyi kandırıyorlar.Taraflarına bildirdiğimizde 15 gündür oyalıyorlar olarak. Var mı ilave edilecek bir şey buraya
Bir metin hazirlayip paylasirsaniz hepimiz sikayette bulunalim.Ben Cimer'e yazıyorum.Sitelerinde faturada bulunacağı yazıyor ancak kestikleri faturada yazmıyor. Müşteriyi kandırıyorlar.Taraflarına bildirdiğimizde 15 gündür oyalıyorlar olarak. Var mı ilave edilecek bir şey buraya
İyi anlayan birileri varsa yardımcı olursa iyi olur başlangıcını ben yazdım işte.Bir metin hazirlayip paylasirsaniz hepimiz sikayette bulunalim.
Kardeşime shop samsungtan aldık. Imei ve tc yaziyor faturada sorun yok. Kargolandiktan sonra fatura düşüyor epostaya. Gsbye de yolladık bakalim.
Amazon bu kadar süre nasıl çözemedi şaşırdım. 5 aralik diyorlarmış şimdi de garip. Trendyolda da sanirim tc yazmiyormus filan.
Arkadaşlar sizin faturada imei mi yazıyor seri no diye mi yazıyor bilgi verir misiniz bende samsung dan aldım da bende seri no yazıyor imei yazmıyor?Ben Samsung Türkiye satıcılı n11'den aldım da tek IMEI olması problem yaratmaz değil mi birkaç arkadaş yaratmayacağını söylemişti ama yinede güvenemiyorum çünkü onaylanana kadar iade süresi geçecek.
evet o imei oluyor bende de seri no olarak yazıyorArkadaşlar sizin faturada imei mi yazıyor seri no diye mi yazıyor bilgi verir misiniz bende samsung dan aldım da bende seri no yazıyor imei yazmıyor?
Telefon geldiyse kontrol ettiniz mi aynısı mı diye çünkü internette farklı diyorlar da geneldeevet o imei oluyor bende de seri no olarak yazıyor
evet kontrol ettim kutunun üzerindeki imei 1 ile aynıTelefon geldiyse kontrol ettiniz mi aynısı mı diye çünkü internette farklı diyorlar da genelde
Hiçbir satıcı faturaya 2 IMEI yazmazimei sorunu çözüldükten sonra bir sorunumuz daha olacak. faturada 2 tane imei yazmalı
veya hazine maliye bakanlıgıŞikayet ederken gençlik spor bakanlıgını mı ticaret bakanlıgını mı seçtiniz?
normalde hazine maliye bakanlığını ilgilendirir kesilen faturanın düzenlenmesi işlemi içinŞikayet ederken gençlik spor bakanlıgını mı ticaret bakanlıgını mı seçtiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya hazine maliye bakanlıgı