7 gün. Dün alınmış kararlar. Bir hafta icinde düzenlenmiş olarak sistemi veya epostanizi kontrol dedi dedi banaBenim 72 saatim dolmuştu tekrar aradım bir 72 saat daha beklemem gerektiğini söylediler
Fatura esastır.Telefon kutusunun üstünde 2 imei var. Başvururken ikisini de yazmamız mı gerekiyor?
Hocam valla pek bi umudum yok ama 1 haftadan zarar gelmez :d Olmadı iade ederim artık. Ama bu süre zarfında hat devri muhabbetinden dolayı cayma bedeli fatura vs derken 1k masraf yaptım, hayırlısı :d7 gün. Dün alınmış kararlar. Bir hafta icinde düzenlenmiş olarak sistemi veya epostanizi kontrol dedi dedi bana
Senin olay baya bir tuzlu. Faturali hatlar bu yuzden beni korkutuyor. Ama su anki ulke sartlarinda anlik fiyattan 12-24 ay faturali daha mantikli. Faturasiz bimcell kullaniyorum 2 ayda bir paketlere 20 şer lira zam geliyorHocam valla pek bi umudum yok ama 1 haftadan zarar gelmez :d Olmadı iade ederim artık. Ama bu süre zarfında hat devri muhabbetinden dolayı cayma bedeli fatura vs derken 1k masraf yaptım, hayırlısı :d
Tahminimce bu haftadan itibaren Amazon bu durumdan kaynaklı bizi mağdur etmemek için bir çalışma başlattı. Telefonu iade etmek için acele etmeyin ve sabırla bekleyin bence.Dostlar iyi günler. Aynı durumdan ben de muzdaribim. Daha demin bir müşteri temsilcisine bağlandım ve şu şekilde bir konuşma geçti:
Tahminimce bu haftadan itibaren Amazon bu durumdan kaynaklı bizi mağdur etmemek için bir çalışma başlattı. Telefonu iade etmek için acele etmeyin ve sabırla bekleyin bence.Dostlar iyi günler. Aynı durumdan ben de muzdaribim. Daha demin bir müşteri temsilcisine bağlandım ve şu şekilde bir konuşma geçti: