Cumaya da uzar pazartesi gelincePazartesiye uzadı bu arada
Cumaya da uzar pazartesi gelincePazartesiye uzadı bu arada
bizim bir şekilde bu süreci hızlandırmamız lazım işi gücü çıkarcılık olan insanlardan yarar yok bizlere bu sorunu mecbur biz öğrenciler çözeceğizPazartesiye uzadı bu arada
dostum aralık ayına kadar koşulsuz iade edebilirsinYa beyler ben açtım bu telefonu kullanıyorum 1 haftadır şimdi halletmezlerse şu işi ne "çok" yicem acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade alırlar mı telefonda sıkıntı yok 30 gün olmadı sonuçta
İnternet kampanyasımı buSizde de operatör bilgisi kısmı boş mu
hocam faturanda IMEI bilgisi var mı?Sizde de operatör bilgisi kısmı boş mu
bizim bir şekilde bu süreci hızlandırmamız lazım işi gücü çıkarcılık olan insanlardan yarar yok bizlere bu sorunu mecbur biz öğrenciler çözeceğiz
dostum aralık ayına kadar koşulsuz iade edebilirsin
İnternet kampanyasımı bu
İnternet için buhocam faturanda IMEI bilgisi var mı?
bir yararı olur mu bilmiyorum ama yine de denerizCimere şikayet ettiğimizde acaba yılanın kuyruğunu başına şikayet mi etmiş oluruz?
Kardeş bu şeyi nerden buldun 10gb a başvurdum bende süreci nerden görücemSizde de operatör bilgisi kısmı boş mu
ben tt ye geçtim başvurdum bende boşSizde de operatör bilgisi kısmı boş mu
Uygulamada başvurularım kısmındaKardeş bu şeyi nerden buldun 10gb a başvurdum bende süreci nerden görücem
Başvurmuştum, başvurunuz yok gözüküyor, tekrar başvurmak isteyince başvurular daha başlamadı diyor lan vereceğiniz 10gb altı üstüUygulamada başvurularım kısmında
Hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girin sorun çözülüyor.Başvurmuştum, başvurunuz yok gözüküyor, tekrar başvurmak isteyince başvurular daha başlamadı diyor lan vereceğiniz 10gb altı üstü