Geçenki kampanyada grisini almıştım. Tiz motor sesi dışında araç sesi geçirmiyor, hatta geçen az kalsın arabanın altında kalıyordumAlınır mı?
Kaça almıştınız acaba ?Geçenki kampanyada grisini almıştım. Tiz motor sesi dışında araç sesi geçirmiyor, hatta geçen az kalsın arabanın altında kalıyordum2 tane sürücü var tek kulaklıkta, bası gayet yerinde. Sesi kalitesi de bu seviyedeki bir kulaklık için üzmez. Fiyatını hak ediyor diyebilirim.
Alınır mı?
Bence çok iyi fiyat şu ana kadar en fazla 5000 seviyesine düşmüştü ama o da çok kısa süreli falandı. 1 yıldır s24+ ile buds 2 pro kullanıyorum. Rahatken momentum 4 headset, günlük hayatta ise buds 2 pro kullanıyorum. headset ile kulakiçi kıyaslamak pek doğru değil ancak şunu diyebilirim ki momentum 4'e ses kalitesi ve ses ayrımı olarak 10 verirsem buds 2 pro'ya (ekolayzer ile) çok rahat 9 veririm. Tabii ki hem headset olmasından ve tabii ki sennheiser olmasından dolayı momentum 4 daha geniş perdeden ve ferah ses veriyor. Buds 3 pro'da ses daha da geliştirildi diye biliyorum. Jabra elite 7, airpods pro ve liberty 4 denemiştim. Evet bunlar güzel rakipler ama airpods pro 10k, jabra ise hem daha pahalı hem de satılmıyor, anker ise rakibi değil diyebilirim. bu yüzden bu fiyata alınabilecek en iyilerden bence, özellikle de samsung kullanıyorsanız. Benim bile alasım geldi, belki buds 4 pro'yu beklerim
iki tane alımda 2000 lira indirim vardı tanesi 4200-4300e gelmişti.Kaça almıştınız acaba ?
Bence çok iyi fiyat şu ana kadar en fazla 5000 seviyesine düşmüştü ama o da çok kısa süreli falandı. 1 yıldır s24+ ile buds 2 pro kullanıyorum. Rahatken momentum 4 headset, günlük hayatta ise buds 2 pro kullanıyorum. headset ile kulakiçi kıyaslamak pek doğru değil ancak şunu diyebilirim ki momentum 4'e ses kalitesi ve ses ayrımı olarak 10 verirsem buds 2 pro'ya (ekolayzer ile) çok rahat 9 veririm. Tabii ki hem headset olmasından ve tabii ki sennheiser olmasından dolayı momentum 4 daha geniş perdeden ve ferah ses veriyor. Buds 3 pro'da ses daha da geliştirildi diye biliyorum. Jabra elite 7, airpods pro ve liberty 4 denemiştim. Evet bunlar güzel rakipler ama airpods pro 10k, jabra ise hem daha pahalı hem de satılmıyor, anker ise rakibi değil diyebilirim. bu yüzden bu fiyata alınabilecek en iyilerden bence, özellikle de samsung kullanıyorsanız. Benim bile alasım geldi, belki buds 4 pro'yu beklerimilk çıktığında kalite sorunları vardı ancak çözdüler diye biliyorum.
o ieme döşer atar kral benden söylemesialınır mı ses kalitesi nasıl? hep iem kullanan birisiyim. benzer kaliteyi sunabilir mi yoksa çok fark olur mu arada?
kral zaten aynı fiyatlara iem aldım döşemez bence ama ses kalitesi olarak yaklaşırsa iyi diye düşünüyorumo ieme döşer atar kral benden söylemesi
airpods prodan iyi öyle düşünkral zaten aynı fiyatlara iem aldım döşemez bence ama ses kalitesi olarak yaklaşırsa iyi diye düşünüyorum
airpods prodan iyi öyle düşün
Ürün altında direkt gözüküyor, ürünü sepete atınca da gözükebilir.500 lira kupon nerden alınıyor? Benim hesapta gözükmüyor.