Samsung galaxy note 8 vs Xiaomi mi 8

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,337
Fiyatları yakın bu cihazları kullanan varsa tecrübeleri nelerdir
Benim için önemli olan kıstaslar
Kamera
Ekranlarının kaliteleri
Pil ömrü
Kaç yıl gidebilir
Fortnite ve oyun testleri
evet youtubeda yüzlerce video var ama forumda daha farklı deneyimleri olanlar vardır diye açılmış bir konu

Fiyatları yakın bu cihazları kullanan varsa tecrübeleri nelerdir
Benim için önemli olan kıstaslar
Kamera
Ekranlarının kaliteleri
Pil ömrü
Kaç yıl gidebilir
Fortnite ve oyun testleri
evet youtubeda yüzlerce video var ama forumda daha farklı deneyimleri olanlar vardır diye açılmış bir konu
Daha güncel telefonlar almanızı öneriyorum fakat illa 2 si arasında 1 tane alacaksanız ben tercihim samsung yanından kullanırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve aslında sizin tercihleriniz çok önemli su geçirmesin diyorsanız vs kuşkusuz samsung fakat su konusunda amaan diyorsanız vs değişir

Daha güncel telefonlar almanızı öneriyorum fakat illa 2 si arasında 1 tane alacaksanız ben tercihim samsung yanından kullanırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve aslında sizin tercihleriniz çok önemli su geçirmesin diyorsanız vs kuşkusuz samsung fakat su konusunda amaan diyorsanız vs değişir
hocam normalde konsol veya pc alıcaktım ama telefonumdan hiç memnun değilim akrabamın markası hem güzel fotoğraf çekip hemde fortnite oynamak istiyorum pcim artık kaldırmıyorum ve bir şekilde oyunu oynamam gerek aklımı karıştıran şeyler var xiaomi 128 gb alcam ama hafıza kartı desteği yok note 8 de var su desteği gerçekten çok iyi olur ama telefonumu hor kullanan briyim ama xiaominin işlemcisi snap dragon 845 en iyi mobil işlemcilerden çoğu yükün altından kalkabilir note 8 eski kalıyor birazda yeni teknolojileri görmek istiyorum ama maalesef bütçem yok ikince el alacağım zaten farklı bir önerin varmı

hocam normalde konsol veya PC alıcaktım ama telefonumdan hiç memnun değilim akrabamın markası hem güzel fotoğraf çekip hemde fortnite oynamak istiyorum pcim artık kaldırmıyorum ve bir şekilde oyunu oynamam gerek aklımı karıştıran şeyler var xiaomi 128 gb alcam ama hafıza kartı desteği yok note 8 de var su desteği gerçekten çok iyi olur ama telefonumu hor kullanan briyim ama xiaominin işlemcisi snap dragon 845 en iyi mobil işlemcilerden çoğu yükün altından kalkabilir note 8 eski kalıyor birazda yeni teknolojileri görmek istiyorum ama maalesef bütçem yok ikince el alacağım zaten farklı bir önerin varmı
Maalesef telefon konusunda araştırma yapmıyorum fakat kendi tercihlerinize göre seçim yapmak en doğrusu olur

Geri