Samsung klavye cızırdıyor

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
502
SELAMÜN ALEYEKÜN
Arkadaşlar telefonu aldığımdan beridir sistem sesi fulde olsun veya yarısında olsun klavyeyle tuşlara basınca cız cız ediyor alttaki hoparlör sizdede böylemi.

SELAMÜN ALEYEKÜN
Arkadaşlar telefonu aldığımdan beridir sistem sesi fulde olsun veya yarısında olsun klavyeyle tuşlara basınca cız cız ediyor alttaki hoparlör sizdede böylemi.
Titreşim modu falan olmasın?

SELAMÜN ALEYEKÜN
Ayarlar>Erişilebilirlik>Fiziksel klavye ayarları gibi bir seçenek vardır ordaki ayarlardan ilgili seçeneği kapatın.

Ayarlar>Erişilebilirlik>Fiziksel klavye ayarları gibi bir seçenek vardır ordaki ayarlardan ilgili seçeneği kapatın.
Şimdi denedim bi fark yok hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim için problem değilde sorun mu var acaba telefonun hoparlörde daha 2 ay olmadı.

SELAMÜN ALEYEKÜN
telefon nedir? aynı ses düzeyinde müzik ya da klavyedeki tuş sesine benzeyen başka bir ses varken aynı cızırtı oluyormu?

telefon nedir? aynı ses düzeyinde müzik ya da klavyedeki tuş sesine benzeyen başka bir ses varken aynı cızırtı oluyormu?
A56 bide ful sesde veya az düşük düzeyde videoda ani ses yükselişlerindede aynısı oluyor gibi mağazada baktım oradakide videoda öyleydi ama klavyede öylemiydi bilmiyorum.

A56 bide ful sesde veya az düşük düzeyde videoda ani ses yükselişlerindede aynısı oluyor gibi mağazada baktım oradakide videoda öyleydi ama klavyede öylemiydi bilmiyorum.
yemin ederimki telefon a56 mı diye soracaktım ama vazgeçip telefon nedir diye sordum bunu bir kaç kişiden daha duymuştum istersen garantiye gönder kronik sorunmu değilmi bilmiyorum ama bu ilk gördüğüm şikayet değil

yemin ederimki telefon a56 mı diye soracaktım ama vazgeçip telefon nedir diye sordum bunu bir kaç kişiden daha duymuştum istersen garantiye gönder kronik sorunmu değilmi bilmiyorum ama bu ilk gördüğüm şikayet değil
😀 Aynısımı hocam onlarda klavyeye basınca veya video izlerken mi oluyormuş.

sanırsam yüksek sesle video izlerken müzik dinlerken falandı ya
Şimdi başka bir foruma baktımda a55 de cızırdıyormuş sanırım kronik bir problem neyse yüksek ses kullanmicaz ozman.😀

Bu arada hocam sizin işlemciniz neydi sıvı soğutucu konusunda yazmayı unutmuşum.

Şimdi başka bir foruma baktımda a55 de cızırdıyormuş sanırım kronik bir problem neyse yüksek ses kullanmicaz ozman.😀
sanırım a serisine özel bi durum bende s24fe var problemsiz full ses

sanırım a serisine özel bi durum bende s24fe var problemsiz full ses
Bende istiyordum ama bütçem yetmedi maalesef.🙂

Pardon siz işleminizi yazmışsınız başka biriyle karıştırdım sanırım kusura bakmayın.🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,013
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri