Titreşim modu falan olmasın?SELAMÜN ALEYEKÜN
Arkadaşlar telefonu aldığımdan beridir sistem sesi fulde olsun veya yarısında olsun klavyeyle tuşlara basınca cız cız ediyor alttaki hoparlör sizdede böylemi.
Ayarlar>Erişilebilirlik>Fiziksel klavye ayarları gibi bir seçenek vardır ordaki ayarlardan ilgili seçeneği kapatın.SELAMÜN ALEYEKÜN
Arkadaşlar telefonu aldığımdan beridir sistem sesi fulde olsun veya yarısında olsun klavyeyle tuşlara basınca cız cız ediyor alttaki hoparlör sizdede böylemi.
Şimdi denedim bi fark yok hocam.Ayarlar>Erişilebilirlik>Fiziksel klavye ayarları gibi bir seçenek vardır ordaki ayarlardan ilgili seçeneği kapatın.
telefon nedir? aynı ses düzeyinde müzik ya da klavyedeki tuş sesine benzeyen başka bir ses varken aynı cızırtı oluyormu?SELAMÜN ALEYEKÜN
A56 bide ful sesde veya az düşük düzeyde videoda ani ses yükselişlerindede aynısı oluyor gibi mağazada baktım oradakide videoda öyleydi ama klavyede öylemiydi bilmiyorum.telefon nedir? aynı ses düzeyinde müzik ya da klavyedeki tuş sesine benzeyen başka bir ses varken aynı cızırtı oluyormu?
yemin ederimki telefon a56 mı diye soracaktım ama vazgeçip telefon nedir diye sordum bunu bir kaç kişiden daha duymuştum istersen garantiye gönder kronik sorunmu değilmi bilmiyorum ama bu ilk gördüğüm şikayet değilA56 bide ful sesde veya az düşük düzeyde videoda ani ses yükselişlerindede aynısı oluyor gibi mağazada baktım oradakide videoda öyleydi ama klavyede öylemiydi bilmiyorum.
yemin ederimki telefon a56 mı diye soracaktım ama vazgeçip telefon nedir diye sordum bunu bir kaç kişiden daha duymuştum istersen garantiye gönder kronik sorunmu değilmi bilmiyorum ama bu ilk gördüğüm şikayet değil
sanırsam yüksek sesle video izlerken müzik dinlerken falandı yaAynısımı hocam onlarda klavyeye basınca veya video izlerken mi oluyormuş.
Şimdi başka bir foruma baktımda a55 de cızırdıyormuş sanırım kronik bir problem neyse yüksek ses kullanmicaz ozman.sanırsam yüksek sesle video izlerken müzik dinlerken falandı ya
sanırım a serisine özel bi durum bende s24fe var problemsiz full sesŞimdi başka bir foruma baktımda a55 de cızırdıyormuş sanırım kronik bir problem neyse yüksek ses kullanmicaz ozman.![]()
Bende istiyordum ama bütçem yetmedi maalesef.sanırım a serisine özel bi durum bende s24fe var problemsiz full ses