🔥İndirim Samsung LS43FM700UUXUF M7 Serisi 43” UHD Akıllı LCD Monitör 9999₺

bu monitörde titreşimsiz ekran, mavi ışık filtresi var ve yarı mat kaplama var. oyun için oldukça ideal. eğer çok oyun oynuyorsanız asla televizyondan oynamayın. göz yanması kanlanma göz sıvısı azalması gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.

Boş tipler toplanmıs 13kya 50” olanı da var 11 civarına kadar düştü buna bu para çok zaten Samsung sitesinde daha ucuza satıldı

samsung sunun 50 ınc olanını cıkarsa satıs rekoru kırar valla

buna 10k verip çöp edeceğinize 16kya next 58 alın
Mesaj kasacaksın diye bos boş yazmayı bırak.
Büyük ekran almak her zaman avantaj değil.
belki küçük bir oda icin alınacak.
Belki PS icin alınacak.Belki Masa üstüne program takibi icin alınacak. Adam 2 metre masaya 58inc TV mi koysun?
58 ekran ile 43 arasında dünya kadar fark var. İhtiyac meselesi bay çok bilmiş.

Mesaj kasacaksın diye bos boş yazmayı bırak.
Büyük ekran almak her zaman avantaj değil.
belki küçük bir oda icin alınacak.
Belki PS icin alınacak.Belki Masa üstüne program takibi icin alınacak. Adam 2 metre masaya 58inc TV mi koysun?
58 ekran ile 43 arasında dünya kadar fark var. İhtiyac meselesi bay çok bilmiş.
Va panel olmasına rağmen ipsten daha cok ısık sızması olan monitöre mi iyi diyelim? Fiyat desen o da iyi değil.

Laf edenlere bakmayın çok iyi monitör 2 tane kullanıyorum fiyat konusunda hala alınabilir yurtdışında fiyatı 300 ile 500 dolar arası gidip geliyor indirimlerde
İçerisinde google play store yok ama tizenin kendi mağazasında çoğu uygulama bulunabiliyor arayüzü inanılmaz iyi çalışıyor hiç kasma donma yavaşlama vb hissetmedim kablosuz ekran yansıtma gibi özellikleri çok iyi çalışıyor kesinlikle öneririm alıpta memnun olmayan çok az kişi gördüm

Yaklaşık dört aydır 2024 modelini kullanıyorum öğrenci indirimi ile 7200 liraya almıştım fiyatına göre başarılı bir ürün.

Rekabetçi fps oyun oynamayanlar için bir çok ihtiyaca göre, fiyatına göre çok ama çok uygun bir ürün. Smart özelliği zaten başlı başına bir artı. İçinde Tizen işletim sistemi ile geliyor ve isteyen tv-netflix-primevideo veya youtube içeriklerinde takılır. İsteyen PC ye bağlar 60 hz hikayeli oyun oynar. İsteyen PS veya xbox bağlar miss gibi monitör.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,376
Üyeler
185,087
Son üye
frontera
Geri