Neler Yeni

Samsung M12 Cihazım Yeni Android Sürüme Güncellenmiyor!

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,632
İsim
Oğuz Oğuz
Dostlar garip bir sorun ile karşı karşıyayım.
Babamın eski cihazını modem cihaz olarak kullanıyorum ama cihaz çok kasıyor. Güncelmiyiz.biz'e baktığımda m12'ye geçen sene android 13 gelmiş. Ama pederin cihazı hala android 11. Güncelleme yap dediğimde ise yazılımınız güncel diyor.
Bu sorunu internete yazdığımda ise aynı sorunu yaşayan arkadaşlar gördüm. Hepsine telefonda güncelleme gözükmüyor ise samsung switch üzerinden deneyin denmiş. Ama garip olan orda da güncel telefon.
Telefon 2-3 sene önce hb'den alınma yani resmi TR cihazı. Cihazda herhangi root veya apk yok. Cihazı 2 defa sıfırladım hala günceldiyor.
Hatta samsung chatteki kadın bile sorunu anlamadı. Hala bana güncelleme vardır görmemişsiniz diyor. Ss'leri ve aynı sorunu yaşayan arkadaşın konuyu atıyorum. Bilen arkadaşlardan çözüm bekliyorum.
Ek olarak unuttum samsung'un uzaktan destek uygulaması olan Smart Tutor'a da bağlanmıyor. Sunucu hatası veriyor. O sunucu hatası verince aklıma şu geldi. Acaba cihaz güncelleme alırken samsung sunucusuna mı bağlanamıyor.

1738586486279.png
1738586493514.png
1738586505514.png

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Dostlar garip bir sorun ile karşı karşıyayım.
Babamın eski cihazını modem cihaz olarak kullanıyorum ama cihaz çok kasıyor. Güncelmiyiz.biz'e baktığımda m12'ye geçen sene android 13 gelmiş. Ama pederin cihazı hala android 11. Güncelleme yap dediğimde ise yazılımınız güncel diyor.
Bu sorunu internete yazdığımda ise aynı sorunu yaşayan arkadaşlar gördüm. Hepsine telefonda güncelleme gözükmüyor ise samsung switch üzerinden deneyin denmiş. Ama garip olan orda da güncel telefon.
Telefon 2-3 sene önce hb'den alınma yani resmi TR cihazı. Cihazda herhangi root veya apk yok. Cihazı 2 defa sıfırladım hala günceldiyor.
Hatta samsung chatteki kadın bile sorunu anlamadı. Hala bana güncelleme vardır görmemişsiniz diyor. Ss'leri ve aynı sorunu yaşayan arkadaşın konuyu atıyorum. Bilen arkadaşlardan çözüm bekliyorum.
Ek olarak unuttum samsung'un uzaktan destek uygulaması olan Smart Tutor'a da bağlanmıyor. Sunucu hatası veriyor. O sunucu hatası verince aklıma şu geldi. Acaba cihaz güncelleme alırken samsung sunucusuna mı bağlanamıyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam yazıların büyüklüğü yüzünden babamın telefonuna bakıyormuş hissiyatı yarattı bende öyle bir hissiyat amacınız varsa tam olmuş neyse şaka bir yana öncelikle geçmiş olsun

VPN kullanıp avrupaya bağlanıp güncellemeyi deneyebilirsiniz sunucu hatası vermesi bu yüzden olabilir bu çözmezse Samsung Odin bu konuda iş görebilir kendim odin hakkında pek bilgili değilim ancak kullananları görmüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,674
Üyeler
169,599
Son üye
hjkjghty657
Top Bottom