Samsung mu iphone mu

ZeroGhost

80+
Reaksiyon skoru
92
Üniversiteye gitmeden önce telefonu değiştiresim var fakat şuan seçenekler olarak bi iphone 13 ve aynı fiyat bandında s24 var ikisi arasında kararsız kaldım ama genel olarak fotoğraf selfie çekmeyi seven birisiyim ayriyeten bazen video editleri yapıyorum hangisini alsam kararsız kaldım

13 ilel S24 kıyaslanamaz. S24

Şimdi olaya şöyle bakmak lazım. 15-16 performansında / klasmanında bir android'i 13 parasına alacaksın. Satarken evet ölecek fiyatı ama alırken de ölü alıyorsun zaten :) Olaya bu yönden bakmak lazım. S24 alacağına S24FE al arada elle tutulur bir fark yok, 25'e 128GB, 27'ye 256GB sıfır alınıyor

Üniversiteye gitmeden önce telefonu değiştiresim var fakat şuan seçenekler olarak bi iphone 13 ve aynı fiyat bandında s24 var ikisi arasında kararsız kaldım ama genel olarak fotoğraf selfie çekmeyi seven birisiyim ayriyeten bazen video editleri yapıyorum hangisini alsam kararsız kaldım
s24 ü geçtim s23>iphone13

Bu kadar cahilce insanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen
17 çıkacak hocam 4 senelik cihaz Allah için el insaf ya, yaşından ölmedi de ne oldu? Performansı yeterli olabilir ancak eskidiği gerçeği değişmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,414
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri