Neler Yeni

İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sanırım oyun oynamadığımdan dolayı internette survev.io oynarken 1 kere yaptı siyah erkanı. 240 hertz 10 bit. Ama oyundayken çok daha sık yapıyordu diye hatırlıyorum @Batuhan Lastronin
O monitor 12 bit değil bir defa 10 bit. Yazılimsal bir şeyler açıktır o yüzden 12 gözüküyordur.

DP ile bağlayın ve 10 bit seçin. HDMI ile muhtemelen DSC kullanıyordur. O da Alt+Tab vs. yapınca bu soruna neden olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen
O monitor 12 bit değil bir defa 10 bit. Yazılimsal bir şeyler açıktır o yüzden 12 gözüküyordur.

DP ile bağlayın ve 10 bit seçin. HDMI ile muhtemelen DSC kullanıyordur. O da Alt+Tab vs. yapınca bu soruna neden olur.
Hocam nvidia kontrol panelinden seçiyorum bit mevzusunu, ama soyle bi durum var neden oluyor bi fikrim yok normal webde gezerken video izlerken 240hertz 10 bit sorun yaratmiyor ama oyunda hele ki karsima adam ciktiginda, sanirim anlik renk degisiminden dolayi direkt siyah ekran. Hatta dun soyle bi sorunla karsilastim cok karisik olmadan onu da anlatayim:

Valoranta girdim karsima adam ciktiginda bi kere siyah ekran verdi ve 5 saniye sonra geri geldi ama coktan olmüstum. Ondan sonra birdaha siyah ekran oldu ama bu sefer samsungun ekrani olan mavi baloncuklar ardindan da bu cozunurluk desteklenmiyor diyip monitorun kendi bekleme alanina atti monitoru kullanamiyordum yani. Ondan sonra hdmi kablosunu soktum ve tekrar taktim saatlerce sorunsuz 2k 240hertz 10 bit oynayabildim. Her seferinde hdmi i boyle sokup takmali miyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,946
Üyeler
165,434
Son üye
cnkeren12
Top Bottom