anulniin
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Güvenilir mi bilmiyorum ama siz bilirsiniz şaka gibi fiyat 

9800x3d almayacak olsam bir düşünmedim değildi. Dediğiniz gibiyse iyi ki vazgeçmişim. 2K ara çözünürlük zaten 1080p oynayınca çok bulanık oluyor oyun.Şu panelin youtube incelemelerinde renk kalitesi ve parlaklığı bende ciddi şüphe uyandırmıştı. Gidip mediamarkette inceledim. Gerçekten asla bu paralar edecek bir monitör değil. Hatta mini led olan modeli bundan daha iyi gözüküyordu.
Bu satıcıdan odyssey g7 4k monitor aldim sorunsuz kullanıyorum ama oledde teşhir sıkıntı cikarabilir.Satıcı ve site güven vermedi.
O kadar mı kötü yaŞu panelin youtube incelemelerinde renk kalitesi ve parlaklığı bende ciddi şüphe uyandırmıştı. Gidip mediamarkette inceledim. Gerçekten asla bu paralar edecek bir monitör değil. Hatta mini led olan modeli bundan daha iyi gözüküyordu.
Renk kalitesi neden kötü? GS27QC'den bu monitöre geçtim gayet iyi bence.Şu panelin youtube incelemelerinde renk kalitesi ve parlaklığı bende ciddi şüphe uyandırmıştı. Gidip mediamarkette inceledim. Gerçekten asla bu paralar edecek bir monitör değil. Hatta mini led olan modeli bundan daha iyi gözüküyordu.