Neler Yeni

SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 19600 TL (TEŞHİR)

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,286
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Satıcı ve site güven vermedi.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
arda
peşin fiyata taksit olsa alacaktım da maalesef ödeme imkanım yok bu fiyatlarda taksit. Yine de iptal vs bişey gelmezse BEDAVA

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Kenan Çelik
Şu panelin youtube incelemelerinde renk kalitesi ve parlaklığı bende ciddi şüphe uyandırmıştı. Gidip mediamarkette inceledim. Gerçekten asla bu paralar edecek bir monitör değil. Hatta mini led olan modeli bundan daha iyi gözüküyordu.

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
arda
Şu panelin youtube incelemelerinde renk kalitesi ve parlaklığı bende ciddi şüphe uyandırmıştı. Gidip mediamarkette inceledim. Gerçekten asla bu paralar edecek bir monitör değil. Hatta mini led olan modeli bundan daha iyi gözüküyordu.
9800x3d almayacak olsam bir düşünmedim değildi. Dediğiniz gibiyse iyi ki vazgeçmişim. 2K ara çözünürlük zaten 1080p oynayınca çok bulanık oluyor oyun.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Erdem çay
Emperor tanıdık geliyor iyimiydi satıcı onu hatırlayamadım

Tayyare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enver Ekici
açıklamanın bu kısmına dikkat etmek lazım Outlet ürünlerimiz, mağaza vitrinlerinde bulunmuş, ihale usulüyle adetli olarak aldığımız ürünlerdir. Bu ürünlerin ambalajı ve aksesuarları hasar görmüş, kontrol amacıyla ambalajı açılmış yada ambalajı olmayan ancak satışı gerçekleştirilmemiş, kullanılmamış ürünleri kapsamaktadır. Ambalajlarının olmaması sebebiyle outlet ürünlere özel ambalajları ile gönderilecektir.

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
ubah
"Bu ürün Mağaza vitrinlerinde sergilenen ürünlerdir.
Ürünler Mağaza vitrin ürünleri olduğundan kenarlarında, kasasında ufak çizikler ve deformeler mevcut olabilir."

Teşhir ürün, dikkat etmekte fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
abbas
Sıcak fırsat falan değil, ekranda çizik olabilir dedi satıcı ve ekranda ölü piksel çıkarsa kesinlikle iade almıyorlarmış.

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Samet Albayrak
Bu emperor indirimli ürünlerde genelde teşhir ürünü satıyor. Ama sattığı ürünlerde belirtiyor. Bunda belirtmemiş, geçen ekran kartı için watsapp üzerinden görüştüm. Yenibosnada bir yerde mağazaları varmı, gidip ürünü görüp alma şansı olabilir.

Eğer teşhir ise özellikle oled cihazlarda kesinlikle bulaşılmamalı.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Aydın İgal Gezer
O kadar mı kötü ya

blaxk001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ekrem Selim Bilgi
Instagram
blaxk001
Steam
Blaxk001
Discord
Blaxk001#0001
Renk kalitesi neden kötü? GS27QC'den bu monitöre geçtim gayet iyi bence.
RTINGS'de de puanlar iyi gözüküyor.

Top Bottom