❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 G81SF 32 inç 4K 240 Hz Oyun Monitörü 30.899,00 TL

batuhan02

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
27 inç modelini paylaşmıştım bunda stok yok yazıyor fakat muhtemelen gelecektir. Yeni aya girdiğimiz için stoklar yavaş yavaş girilir. 32 inç isteyenler için paylaşıyorum. Aklınıza geldikçe girip kontrol edin stokları.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-01 153346.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-01 153346.webp
    146.4 KB · Hit: 265
27 inç modelini paylaşmıştım bunda stok yok yazıyor fakat muhtemelen gelecektir. Yeni aya girdiğimiz için stoklar yavaş yavaş girilir. 32 inç isteyenler için paylaşıyorum. Aklınıza geldikçe girip kontrol edin stokları.

Öğrenci indirimi yok mu

1 saat önce 31.139 TL'ye aldım iptale gerek yok bence :)

nası hocam diğer olanla bu farklı mı ? onu almak daha iyi olur değil mi
Senin aldığın G8 G80sd muhtemelen. Burada bahsedilen daha yeni model olan G8 G81sf. Okuduğuma göre G8 g81sf'nin kaplaması daha agresif ve içerisinde kendi Tizen OS işletim sistemi bulunmuyor. Ben alacak olsam G8 G80sd tercih ederdim. Daha iyi yapmışsın diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin aldığın G8 G80sd muhtemelen. Burada bahsedilen daha yeni model olan G8 G81sf. Okuduğuma göre G8 g81sf'nin kaplaması daha agresif ve içerisinde kendi Tizen OS işletim sistemi bulunmuyor. Ben alacak olsam G8 G80sd tercih ederdim. Daha iyi yapmışsın diye düşünüyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam baktım da bu konudaki monitör smart değil sanırım ya tam anlayamadım ama sanırım iptal etmicem sizce ?

hocam baktım da bu konudaki monitör smart değil sanırım ya tam anlayamadım ama sanırım iptal etmicem sizce ?
Tizen OS işletim sisteminden kastım oydu zaten. G8 G80SD'de kendi işletim sistemi var. Youtube, netflix, prime video vesaire kendisine yüklenip kullanılabiliyor. Ama G8 G81sf'de işletim sistemi yok. Düz monitör.

Tizen OS işletim sisteminden kastım oydu zaten. G8 G80SD'de kendi işletim sistemi var. Youtube, netflix, prime video vesaire kendisine yüklenip kullanılabiliyor. Ama G8 G81sf'de işletim sistemi yok. Düz monitör.
hocam yanma olayına ne diyorsunuz sizce ?

Yeni nesil OLED panel monitörleri hunharca günde 15 saat kullanmadıktan sonra orta vadede öyle bir sorun olmaz bence.
2 sene garantide diyelim yanma ortaya çıktı garanti kapsıyor mu ? bir de bir oturuşta bazen 5-6 saat cs2 oynuyorum o şekilde sıkıntı çıkar mı ve 2024 model bu

Geri