Samsung s22 alınır mı

Mepotant

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
15.750
Sarı siteden 17 aylık garantisi kalkmış cihazı 15.750 ye adaptörle birlikte anlaştım babama almayı düşünüyorum sizce ne derseniz kullanan var mıdır ya da uzun kullanımda(3) yıl gider mi günü nasıl atlatıyor mu cevaplarsanız sevinirim

s22 alınmaz. s22 ultra yada s23 modellerine bakın

Sarı siteden 17 aylık garantisi kalkmış cihazı 15.750 ye adaptörle birlikte anlaştım babama almayı düşünüyorum sizce ne derseniz kullanan var mıdır ya da uzun kullanımda(3) yıl gider mi günü nasıl atlatıyor mu cevaplarsanız sevinirim
S22ler 15 bin miydi bilmiyorum ama güzel cihaz alınır batarya günü kurtarır

Batarya günü kurtarmıyor 1 sene kullandım satıp S23 aldım. S serisi alacaksanız minimum S23 alın.

Batarya günü kurtarmıyor 1 sene kullandım satıp S23 aldım. S serisi alacaksanız minimum S23 alın.
Arasında 10k var maalesef bütçem o kadar çıkmıyor
5saat ekran suresi aliyorum.Bana 1gun yetiyor.F/p olarak direkt olarak alinir
5 saat derken bakılınca düşük gibi geliyor ama günü kurtarıyor diyorsunuz 15k bandında ben de gayet mantıklı geliyor ama millet nedense almayın demişler

Arasında 10k oynuyor peki bunu da düşündünüz mü?
Post automatically merged:

Samsung tarafında önerdiğiniz cihaz var mı peki 16k bandında?
Önerdiğim bir cihaz yok samsung tarafında. Diğer markaları araştırın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,119
Üyeler
190,864
Son üye
CEiTA 69 ESS
Geri