Neler Yeni

Samsung s24 ultra vs s25 ultra

ZodiacArs01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
551
Sizce hangisini almak mantıklı? Hiçbir fark yok diyolar ama tasarım olarak s25 ultra nin oval köşeleri daha güzel. Ama arada fark olusuyo ve gereksiz gibi geliyo. Sizce hangisini alayım? Android olarak öneriniz varsa farklı cihaz onerebilirsiniz. Apple düşünmüyorum.

Samsung istememin sebebi tablet alacağım s10+ ekosistem olsun istiyorum. Ne kadar mantikliysa artık 😁

Kız arkadaşım S24 Ultra tercih etti. Özellikle şarj konusunda ve ekran boyutu konusunda memnun. Bizde Apple düşünmedik.

Sizce hangisini almak mantıklı? Hiçbir fark yok diyolar ama tasarım olarak s25 ultra nin oval köşeleri daha güzel. Ama arada fark olusuyo ve gereksiz gibi geliyo. Sizce hangisini alayım? Android olarak öneriniz varsa farklı cihaz onerebilirsiniz. Apple düşünmüyorum.

Samsung istememin sebebi tablet alacağım s10+ ekosistem olsun istiyorum. Ne kadar mantikliysa artık 😁
fiyat farkı ne kadar arada işlemci güncellik gibi farklarda var

S24U kullanıyorum 5 aydır. S25 Ultra CPU olarak bariz şekilde önde. haricinde adam akıllı fark yok hatta eksik var: S24U'da şarjlı kalem varken S25U'daki kalem düz plastik kalem. S24U'nun da köşeleri cepte rahatsız ediyor.

Şahsen iki cihazın arasından kesinlikle 24U alırdım. aradaki farkla Watch 7 + Buds 3 Pro alınır:) hatta biraz para da artar gibi

S24u aldım ben de ikisi arasında kararsız kalmıştım s25 çıktığında memnunum s24u olurdu benim terciihim

fiyat farkı ne kadar arada işlemci güncellik gibi farklarda var
15-20k fark var. Yd verisyinunda da 10-15k fark var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S24U kullanıyorum 5 aydır. S25 Ultra CPU olarak bariz şekilde önde. haricinde adam akıllı fark yok hatta eksik var: S24U'da şarjlı kalem varken S25U'daki kalem düz plastik kalem. S24U'nun da köşeleri cepte rahatsız ediyor.

Şahsen iki cihazın arasından kesinlikle 24U alırdım. aradaki farkla Watch 7 + Buds 3 Pro alınır:) hatta biraz para da artar gib
Katılıyorum. Kulakligim var ve saat kullanmıyorum ama yaklaşık 20k farka s10+ tablet almayı düşünüyorum.

S24u aldım ben de ikisi arasında kararsız kalmıştım s25 çıktığında memnunum s24u olurdu benim terciihim
Şuan için benim de tercihim bu. Hiçbir fark yok gibi. İşlemci farkı var evet ama s24u işlemcisi de zaten yeterli. O fiyat farkına değmez

yd 24u 31-32k, 25u 35-36k nasıl 10-15k fark oluyor
Sahibinden den bakıp ortalama fiyat verdim. 25k civarı s24u varken 35k civarı s25u görüyorum.

15-20k fark var. Yd verisyinunda da 10-15k fark var.

Katılıyorum. Kulakligim var ve saat kullanmıyorum ama yaklaşık 20k farka s10+ tablet almayı düşünüyorum.
15-20k fark verilmez hatta fark az olsa bile isterseniz s24 te kalabilirsiniz zaten 6 sene daha güncelleme alacak çok güçlü bir cihaz ve muhtemelen 6-7 seneye cihaz değiştireceksiniz

15-20k fark verilmez hatta fark az olsa bile isterseniz s24 te kalabilirsiniz zaten 6 sene daha güncelleme alacak çok güçlü bir cihaz ve muhtemelen 6-7 seneye cihaz değiştireceksiniz
Kesinlikle şuan fikrim bu yönde. O farka tablet alacağım Samsung tab s10+. Bu daha mantıklı geliyor. Hem ekosistem kurmuş olurum hem de 2 cihaza par yatırmış olurum. Tek cihaz yerine

S24 Ultra alınabilir. S23 Ultra'yla beraber iyileştime ve eklemelerin yapıldığı model. S25 Ultra'da hem gerileme hem de pürüzler olduğundan tam olarak olması gerektiği gibi değil. Ufak tefek detaylara takılmadan sadece güce odaklanan kişiler için S25 Ultra olabilir (fiyat farkı.?.), bunun dışında S24 Ultra iyidir.

S24 Ultra

S24 ultranin kenarları tasarım açısından hoş gelmiyor gözüme. S25 plus alsam çok fark yaratır mı? Yoksa tasarıma rağmen s24 ultra al mı dersiniz? Haftaya teknosaya gidip bu 3 telefonu gözle bir görmek istiyorum.
Şuan s25 ultra pahalı geliyor
S24 ultra güzel ama tasarım açısından kaba geliyor gözüme.
S25 plus tasarım olarak iyi ama diğer detayları bilmiyorum

Geri