Samsung SSD vs Crucial

Arda0

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
hangisi daha iyi uzun ömürlü bişeyler istiyorum
ANAKARTIM: MSI B450M-A PRO MAX

Crucial çünkü okuma yazması daha iyi

Samsungun o modelinde DRAM yok diye biliyorum. Ve kronik sorunları olan bir ssd.
Alternatif olarak bu da var.

crucialın hem ram hemde ssdsini kulanıyorum cidden harika crucial al geç dahada araştırma gerek yok ama yinede sen bilirsin

arkadaşım samsung 980 kullanıyor. çok memnun, hem de uzun süreli.

BX500 Kullanıyorum donuyor sıstem
ram olarak memnunum bx500 de ilk 2 buçuk yıl falan rahat götürdü galiba bu kronik sorunlu ssdymiş bendede donmalar başladı format atıcam

ram olarak memnunum bx500 de ilk 2 buçuk yıl falan rahat götürdü galiba bu kronik sorunlu ssdymiş bendede donmalar başladı format atıcam
ben de aldıgım ılk 2 hafta sonra donmalar başladı vatan pc ye goturuyorum adamlar bakıyor dıyor bu sorunlu degıl dıyom abı donuyor ıste bakıyor gerı salıyor 3 sefer gıttım burdan da vatan kocaelı bayıye selamlar

ben de aldıgım ılk 2 hafta sonra donmalar başladı vatan pc ye goturuyorum adamlar bakıyor dıyor bu sorunlu degıl dıyom abı donuyor ıste bakıyor gerı salıyor 3 sefer gıttım burdan da vatan kocaelı bayıye selamlar
evet bende vatandan aldım tabi ozaman 12 yaşında falandım çok bir bilgimde yoktu şimdiki kadar adam geldi bana bunu önerdi

crucial almalısın bence

Geri