Sanal arkadaşımın ismini YASAL nasıl bulabilirim

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
162
bir sanal arkadaşım var baya 4 5 yıldır konuşuyoruz. isim konusu açıldığında hep bi konuyu değişir başka yerlere çekerdi. fakat çok merak ediyorum adını yani o kadar zamandır konuştuğun bir insanın adını bilememek biraz garip oluyor. elimde sadece telefon numarası var. ve başlıkta dediğim gibi sadece "yasal" yolla nasıl bulabilirim

bir arkadaşım var baya 4 5 yıldır konuşuyoruz. isim konusu açıldığında hep bi konuyu değişir başka yerlere çekerdi. fakat çok merak ediyorum adını yani o kadar zamandır konuştuğun bir insanın adını bilememek biraz garip oluyor. elimde sadece telefon numarası var. ve başlıkta dediğim gibi sadece "yasal" yolla nasıl bulabilirim
getcontacttan bak

bir sanal arkadaşım var baya 4 5 yıldır konuşuyoruz. isim konusu açıldığında hep bi konuyu değişir başka yerlere çekerdi. fakat çok merak ediyorum adını yani o kadar zamandır konuştuğun bir insanın adını bilememek biraz garip oluyor. elimde sadece telefon numarası var. ve başlıkta dediğim gibi sadece "yasal" yolla nasıl bulabilirim
Getcontact

Örnek vermek için söylüyorum. Vodafone fatura ödeme kısmında başka numara girersen hat sahibinin adı çıkar

Adını sor

Diğer arkadaşların dediği gibi getconcattan bulursunda hocam 4 5 yıl ne lan daha adını bilmediğin insanla sanaldan insan gerçek hayatta yapamıyor sanaldan bu kadar uzun süre nasıl sıkılmadan etmeden dediğim gibi adını bile bilmediğiniz insanla nasılbağ kurabiliyosunuz

Diğer arkadaşların dediği gibi getconcattan bulursunda hocam 4 5 yıl ne lan daha adını bilmediğin insanla sanaldan insan gerçek hayatta yapamıyor sanaldan bu kadar uzun süre nasıl sıkılmadan etmeden dediğim gibi adını bile bilmediğiniz insanla nasılbağ kurabiliyosunuz
İsmini sallamış olabilir. Ben öyle yapıyorum mesela. Gerçek ismimi asla vermem. Bana şu isimle seslen diyorum veya kullanıcı adımla seslen. Zorunda değilim, mecbur değilim. İstemiyorsa güle güle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,503
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri