Neler Yeni

🔥İndirim SANAL ÇADIR x NAUTICA BUGÜN 20.00'

nixon52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
şahin aslantaş
https://www.sanalcadir.com
BUGÜN 20:00 DA nautica ürünlerinde indirim olacağı yazıyor site 20:00 da açılacak hangi ürünler ne fiyat olduğu belli değil büyük fırsat da olabilir boş da çıkabilir

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Beyler bi tık araştırsanız bulursunuz zaten neden bu kadar hazırcı olduk bilmiyorum.

Eylül 2014’ten günümüze Eren Perakende bünyesindeki markaların seri sonu ürünlerinin bulunduğu Sanal Çadır’a dünyaca ünlü markalarda online’a özel indirimli fiyatlar ile ulaşılabilmektedir. Yılda 2 kez sadece 15 gün süre ile açık olan Sanal Çadır; Lacoste, Nautica, Gant, Superstep, Converse ve The Kooples markalarının yanı sıra Eren Perakende iş birliği içerisindeki ek markaları da sizlerle buluşturmaktadır. Size özel ayrıcalıklar sunan Sanal Çadır ile birbirinden çeşitli giyim, ayakkabı ve aksesuar model ve renk seçeneklerine ulaşmanız mümkün. En beğenilen markaların kadın, erkek ve çocuk outlet ürünlerinin bulunduğu Sanal Çadır hakkındaki detaylı bilgilere Sıkça Sorulan Sorular bölümünden ulaşılmaktadır.

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Beyler bi tık araştırsanız bulursunuz zaten neden bu kadar hazırcı olduk bilmiyorum.

Eylül 2014’ten günümüze Eren Perakende bünyesindeki markaların seri sonu ürünlerinin bulunduğu Sanal Çadır’a dünyaca ünlü markalarda online’a özel indirimli fiyatlar ile ulaşılabilmektedir. Yılda 2 kez sadece 15 gün süre ile açık olan Sanal Çadır; Lacoste, Nautica, Gant, Superstep, Converse ve The Kooples markalarının yanı sıra Eren Perakende iş birliği içerisindeki ek markaları da sizlerle buluşturmaktadır. Size özel ayrıcalıklar sunan Sanal Çadır ile birbirinden çeşitli giyim, ayakkabı ve aksesuar model ve renk seçeneklerine ulaşmanız mümkün. En beğenilen markaların kadın, erkek ve çocuk outlet ürünlerinin bulunduğu Sanal Çadır hakkındaki detaylı bilgilere Sıkça Sorulan Sorular bölümünden ulaşılmaktadır.
Güvenilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
bende kayıt oldum bakalım işim dolayısıyla bir çok fiyatları biliyorum az buçuk birde eren holding giyim konusunda nirvana bir firma her zaman çalışanına ve müşterilerine değer verip gerçekten indirim yapan bir firma. Sallamasyon indirim olacağını çok da düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende kayıt oldum bakalım işim dolayısıyla bir çok fiyatları biliyorum az buçuk birde eren holding giyim konusunda nirvana bir firma her zaman çalışanına ve müşterilerine değer verip gerçekten indirim yapan bir firma. Sallamasyon indirim olacağını çok da düşünmüyor.
Herkesin çok iyi bildiği başka rakip bir firmadayım, eren holdingle hiç bir alakam yoktur firmayla sövmeyin hemen.

nixon52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
şahin aslantaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende kayıt oldum bakalım işim dolayısıyla bir çok fiyatları biliyorum az buçuk birde eren holding giyim konusunda nirvana bir firma her zaman çalışanına ve müşterilerine değer verip gerçekten indirim yapan bir firma. Sallamasyon indirim olacağını çok da düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkesin çok iyi bildiği başka rakip bir firmadayım, eren holdingle hiç bir alakam yoktur firmayla sövmeyin hemen.
hocam fiyatlara hakimsizin anladığım kadarıyla indirim başlayınca güzel fiyattaki ürünleri paylaşabilirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
Açıldı. Ama arkadaşlar öyle özel fiyatlar yok. Evet fiyatlar uygun ama kendi sezon fiyatlarını sunmuşlar bu markada. Ayakkabı grubundaki modeller ortalama o fiyatlara bulabileceğiniz modeller ve özel bir teknolojiye rahatlığa sahip değiller. Montlarda da amazondan daha uyguna daha iyilerini alabiliyorsunuz. Bir çok ürün evet uygun ama normalde de bu fiyatlara bulabiliyordunuz yılbaşı fiyatları uygulanmış.

Son düzenleme:
Top Bottom