Kral kızla internetten tanışırsın o a sehri sen z sehiri. 2-3 ay yazıişır görüntülü falan konusursun. Bakarsım sevgili olursun belki 1 yıl içindede yanına gidersin sanaldan sevgili olan çok youtuber biliyorum. Ama bı dediklerim 15-16 yaş için değil 18+ genelde. Reşit olmayanların yaptığım sanal ilişki genelde kendini tatmin etme üzerineİyice popüler bi durum oldundan sormak istedim yani bence artık real bulamayanlar kendilerini bunlan avutuyor klavyeden nasıl bağ kuruyolar nasıl aşk olcak bi kere sevgililik öpüşme sarılma el ele tutuşma gibi şeyler başlı başına zaten üstelik sanalda tanıyamazda kişiler birbirini en basit örnek, bırakın sevgililiği arkadaşlık bile eh işte sanaldan bence sizce?
Ayrılıyorlar zaten sonsuza dek hiç bi şey sürmez hayır aylar geçmiyor sanalda bilemedin 3 5 gün sevgili oluyolar hadi senin dediğin gibi sevgi ve bağlılık olsun oda realden olur adı üstünde zaten sanal dünya yalan dünya burdaki her şey boşsevgili olmak o demek degil be hocam, yalnizca karsilikli sevgi ve baglilik gerek gerisi istege bagli zaten opusmek cok guzel dokunmak hele uf ufff ama bunlar sanaldan olmuyorsa eger bunu kabul edecek insanlar da vardir sanalda da aylar gecebiliyor, ''Buluşmaksa olur çünkü iş gerçeğe dökülüyor'' o is zaten bir gun gercege dokulur sonsuza kadar sanalda yazismak isteyen oldugunu sanmiyorum
Bi kere buluşmak işide zor be hocam şansa yakın denk gelmesi lazım insanların aynı il aynı ilçe veya yakın ilçe kimse kalkıpta farklı illere uzak yerlere hayatta gitmez en azından güvenmez bile giden büyük slktır trollenmen büyük ihtimalKral kızla internetten tanışırsın o a sehri sen z sehiri. 2-3 ay yazıişır görüntülü falan konusursun. Bakarsım sevgili olursun belki 1 yıl içindede yanına gidersin sanaldan sevgili olan çok youtuber biliyorum. Ama bı dediklerim 15-16 yaş için değil 18+ genelde. Reşit olmayanların yaptığım sanal ilişki genelde kendini tatmin etme üzerine
sizi anliyorum ama bence buyuk bir genelleme yapiyorsunuz, 3-5 gun sevgili yapanlar varsa bulusup iliskisini devam ettirenler de vardir hem illa ayrilacaksiniz diye bir sey de yok, sanal dunyada cogu sey yalan olabilir ama durust olacak insani da ararsaniz bulursunuzAyrılıyorlar zaten sonsuza dek hiç bi şey sürmez hayır aylar geçmiyor sanalda bilemedin 3 5 gün sevgili oluyolar hadi senin dediğin gibi sevgi ve bağlılık olsun oda realden olur adı üstünde zaten sanal dünya yalan dünya burdaki her şey boş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bi kere buluşmak işide zor be hocam şansa yakın denk gelmesi lazım insanların aynı il aynı ilçe veya yakın ilçe kimse kalkıpta farklı illere uzak yerlere hayatta gitmez en azından güvenmez bile giden büyük slktır trollenmen büyük ihtimal
hahhahha mesafeler önemli değil mi, uzak mesafe ilişkisi zordur herkes yapamaz ne kadar iyi bağınız olursa olsun.Sevgili istenerek bulunuyorsa zaten bir sorun vardır mesafeler önemli değil yeterki karşındaki ile bağ kurabil birçok örneğine şahit oldum hepsi de çok mutluydu.
Çünkü büyük bir genelleme hatta hepsi dediğim gibi buluşup ilişki devam ettirmeye lafım yok iş gerçeğe dökülüyor ama oda çok zor koca türkiyede 81 ilden aynı il aynı ilçe veya yakın ilçelerde denk gelmesi lazım onun dışında kimse kimse için kalkıp 1000 km farklı ile illere gitmez tabii ki giden çok byük slktır trollenme ihtimali bile bayada yüksek gitsede yalan o anlamda değil gerçek olmayan şeyin boş olması anlamında ve bulamayız gerçekte bile zor dürüstü üstelik sanalda kim kendini nasıl isterse öyle tanıtır insanlar birbirini asla tanıyamazsizi anliyorum ama bence buyuk bir genelleme yapiyorsunuz, 3-5 gun sevgili yapanlar varsa bulusup iliskisini devam ettirenler de vardir hem illa ayrilacaksiniz diye bir sey de yok, sanal dunyada cogu sey yalan olabilir ama durust olacak insani da ararsaniz bulursunuz
hocam inanin bana devam ettigi surece herkes bulusur zaten, ilceyi bosverin de il icin ulkenin hemen hemen %20 si İstanbulda yasiyor ve 1000km felan uzakta olsa da slk demek biraz ayip olur bence ne de olsa bu insanlar sadece sevecekleri ve hayatini gecirecek birisini ariyor... tabii ki bulustuktan sonra da direkt evlenecek degiller ve ''sanalda kim kendini nasıl isterse öyle tanıtır'' diyorsunuz ama belki birisinin gercekten kendisine saygisi vardir da cok durustce kendisini tanitabilir kim bilir belki onu da alacak cikar, haaaa ama bazilari gercekten kucuk cocuk o kisma ben de ayar oluyorum bazilari gercekten sadece gonul eglendirmek istiyor maalesef boylece gercek askin pek bir degeri de kalmiyorÇünkü büyük bir genelleme hatta hepsi dediğim gibi buluşup ilişki devam ettirmeye lafım yok iş gerçeğe dökülüyor ama oda çok zor koca türkiyede 81 ilden aynı il aynı ilçe veya yakın ilçelerde denk gelmesi lazım onun dışında kimse kimse için kalkıp 1000 km farklı ile illere gitmez tabii ki giden çok byük slktır trollenme ihtimali bile bayada yüksek gitsede yalan o anlamda değil gerçek olmayan şeyin boş olması anlamında ve bulamayız gerçekte bile zor dürüstü üstelik sanalda kim kendini nasıl isterse öyle tanıtır insanlar birbirini asla tanıyamaz
Olmaz olmaz olmaz sanal dünya yalan dünyahocam inanin bana devam ettigi surece herkes bulusur zaten, ilceyi bosverin de il icin ulkenin hemen hemen %20 si İstanbulda yasiyor ve 1000km felan uzakta olsa da slk demek biraz ayip olur bence ne de olsa bu insanlar sadece sevecekleri ve hayatini gecirecek birisini ariyor... tabii ki bulustuktan sonra da direkt evlenecek degiller ve ''sanalda kim kendini nasıl isterse öyle tanıtır'' diyorsunuz ama belki birisinin gercekten kendisine saygisi vardir da cok durustce kendisini tanitabilir kim bilir belki onu da alacak cikar, haaaa ama bazilari gercekten kucuk cocuk o kisma ben de ayar oluyorum bazilari gercekten sadece gonul eglendirmek istiyor maalesef boylece gercek askin pek bir degeri de kalmiyor