Yumurtalı Tavuk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,091
Eskiden Dinime çok bağlıydım ama günden güne o bağ kaybedildi O sırada evet İslamiyet Hakkında Herşeyi biliyorum Ama Artık insanların Dini Kullanmasından ve kendi kafasına göre Yorumlamalarından inanılmaz bıktım Küçüğüm daha 14 13 yaşlarında falan Hocaya Türkçe Şekilde Kuran Kerim bitirdim dedim Hoca bana günah dedi günah işlemişim falan dedi Ama Tek Yaptığım Şey Kur'an Kerimi Türkçe bir çeviri ile bitirmek hoca beni baya uzun süre Azarladı Annene anlatım Baya sinirlendi Hocaya Doğruyu anlattı Neyse Arapça Öğrenmek için Tekrar gittim Farklı bir kursa O Kursda Devamlı Atatürkü kötülemeye çalışıyorlardı falan Ve Öğrenemedim Arapçayı hatta olanı bile kaybettim öğretmediler neyse bütün din hocalarına falan bakıyorum hiçbiri islam hakkında çok şey biliyormuş gibi ama aslında hiçbir şey bilmiyorlar Ve Son zamanlarda Artık Dinin ve siyasal islamın iyice Kullanılması ve doğruymuş gibi yapılması bunun dışında İslam adı altında her türlü şeyin yapılması artık beni bıktırdı o olaylardan bakıyorum Kötü bir şey oluyor Geliyor birisi Yok işte biz müslümanız falan Ve artık Din ile olan Son Bağ ise o cahiller yüzünden koptu İslamiyet Var oldu ama Simdiki yaşadığınız İslamiyet ile o zamandaki islamiyet aynı değil Aynı diğer dinler gibi.
Kusura bakmayın sinirden dolayı baya yazım hatası yapmış gibiyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kusura bakmayın sinirden dolayı baya yazım hatası yapmış gibiyim.