Sapphire 7800xt pulse vram sıcaklığı normal mi?

dinAZor

80+
Reaksiyon skoru
115
Vram sıcaklığı 88 biraz fazla gibi geldi performans olarak sorunu yok stabil + olarak cw var

90 üst sınır diye biliyorum hocam pek sağlıklı değil gibi.

Bana çok gelmedi. RX7600 ile de ben benzer sıcaklığı görüyorum. CW sesi benin kartımda ve güç kaynağımda da var. Ona yapılacak bir şey yok.

Bana çok gelmedi. RX7600 ile de ben benzer sıcaklığı görüyorum. CW sesi benin kartımda ve güç kaynağımda da var. Ona yapılacak bir şey yok.
Şuanda spiderman 2 oyununda 1080p oynarken sistemin destekleyebilceğnden daha fazla videp bellek.. diye bi hata verdi 1080p de 10 gb vram kullanıyordu

Şuanda spiderman 2 oyununda 1080p oynarken sistemin destekleyebilceğnden daha fazla videp bellek.. diye bi hata verdi 1080p de 10 gb vram kullanıyordu
O oyun bozuktu ilk başlarda. Demek ki tam çözülmemiş. Hafif grafikleri düşürürsen sorun olmaz.

O oyun bozuktu ilk başlarda. Demek ki tam çözülmemiş. Hafif grafikleri düşürürsen sorun olmaz.
Çözüm olmadı 20 dk oynadıkdan sonra bu hatayı veriyor şimdi cyberpunkda denicem herhangi bir sorun olmazsa oyundan kaynaklı olduğu belli olur

benimde aynı vram 88 decerece 92 derceyide görüyor. ama hw monitörde GPU yazan yer maximum 68 derece.radeon ayarları varsayılan güç ayarları dengelide

Normal ama kart %kaç yükte ve fandayken bu şekilde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,700
Üyeler
189,313
Son üye
celalturkdonmez
Geri