Sapphire 9070XT Nitro + Coil Whine Deneyimi

Ben de denedim valorant dışı o kadar yüksek fps deneyimleyemedim ama 1300 lerde hiçbir sorun olmuyor bugün özellikle dinledim duyamadım hiç
Değişime yollayacam servis baksın bir bakalım

• Beğen
Reaksiyonlar: Nava
Sorulabilir evet sorarsanız konuşma sonrası bilgi verir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şans işi biraz
Yetkili servis anca yolla bakalım dedi. Değişim talep ettim hbden daha servise yollamadan iade yaptılar stokta yok diye mecbur yeniden stok beklicez fiyatı yükselmezse artık

Yetkili servis anca yolla bakalım dedi. Değişim talep ettim hbden daha servise yollamadan iade yaptılar stokta yok diye mecbur yeniden stok beklicez fiyatı yükselmezse artık
Kaça almıştınız

çok pahalı almışsın o fiyata 5070 ti alırdın
Pahalida yapacak bir şey yok nitro serisi de 40kdan aşağıya kolay kolay düşmez zaten 39500 düştü hbde yine o kadar zaten iade ettim stoğa gelsin tekrar alacam

Pahalida yapacak bir şey yok nitro serisi de 40kdan aşağıya kolay kolay düşmez zaten 39500 düştü hbde yine o kadar zaten iade ettim stoğa gelsin tekrar alacam
Şuan 40k ya si.nerjide var zaten stok

Şuan 40k ya si.nerjide var zaten stok
Ben alırken de vardı orda da ordan almıyorum hem taksit yok hemde iade değişim bunlar sıkıntı orda hb de problem çıkarmadılar hiç stokta olsa yenisini yollayacaktı direkt

bende aynısından aldım . testlerde sıkıntı yok ama dying light2 girdiğimde ötüyüor. iade mi ettiniz kartı ? etmeyi düşünüyorumda.

Bugun yuksek hz monitör bile alsanız karşılaşma ihtimali olan bir problem. Dün kurdum 9070 xt nitro + karti montajladim suanlik ses yok rahatiz edecek derecede. Pubg lobi de tiz bi ses aldim. Ama orda fps uçuşlardaydi lobi de 500 ustuydu, Wow gireyim dedim 1080pde fanlar bile dönmedi kartın bozuldu mu falan diye bi 5 sn düşündüm sonra kart ısınmıyor ki fanlari açsın, zaten bütün yükü 9800x3d sirtlanmis, sonrasında saldım asiri olmadıkça problem değil, amd kartlarda oluyor nvidia da bile oluyor. Hele 9000 serisinde yuksek watt değerlerinden dolayı olmamasi mucize, bende yok diyen adam çeksin karti 1080p ye kare sınırlamayi kapatsın bi denesin, büyük ihtimal vardır.

Bugun yuksek hz monitör bile alsanız karşılaşma ihtimali olan bir problem. Dün kurdum 9070 xt nitro + karti montajladim suanlik ses yok rahatiz edecek derecede. Pubg lobi de tiz bi ses aldim. Ama orda fps uçuşlardaydi lobi de 500 ustuydu, Wow gireyim dedim 1080pde fanlar bile dönmedi kartın bozuldu mu falan diye bi 5 sn düşündüm sonra kart ısınmıyor ki fanlari açsın, zaten bütün yükü 9800x3d sirtlanmis, sonrasında saldım asiri olmadıkça problem değil, amd kartlarda oluyor nvidia da bile oluyor. Hele 9000 serisinde yuksek watt değerlerinden dolayı olmamasi mucize, bende yok diyen adam çeksin karti 1080p ye kare sınırlamayi kapatsın bi denesin, büyük ihtimal vardır.
ya bi de ikinci sıkıntı olarak dying liht 2 de 4070ti de 150*160 fps görürken aynı ayarlarda yeni aldığımla 120leri görüyorum. format atmadan kurdum , ddu ile . ondan sıkıntı olabilir mi ?

ya bi de ikinci sıkıntı olarak dying liht 2 de 4070ti de 150*160 fps görürken aynı ayarlarda yeni aldığımla 120leri görüyorum. format atmadan kurdum , ddu ile . ondan sıkıntı olabilir mi ?
Bende öyle kurdum, ben 5700 xtden geçtim 1080p oynamaya alıştım monitör de 1080p olduğu icin 2k ya çekmek lazım tam performans için bu kartin hakki 2k, 1080p de cok performans beklememek lazım, islemci hallediyor çoğu şeyi. Monitör varsa bi 2k da dene bakayim, bi de shader belleğini oturması biraz zaman alıyor, ekstra olarak chipset ve bois güncelledim kartla birlikte ben, sende yap onları bi haberleşelim, cok fark yaratmadı kart bende 1080p rekabetçi oynadığım icin ama özellikle 50 tane mob varsa ekranda 100 tane oyuncu varsa o donma kasma olayı yok, 5700 xt(bundaki coil çığlık gibiydi ilk aldigimda zamanla duzeldi.) 100-110 derece çalışıyordu, bu fan açmıyor. 😄

Geri