Yardım Sapphire Nitro+ 9070 alınır mı?

Reaksiyon skoru
68
2. El henüz 1 aylık olan çevremde bir kart var Sapphire Nitro+ modeli 9070xt ekran kartı fiyat olarak 28e anlaştık arkadaşımla bu fiyata bence kesin alınır da kartın soğutması vs başarılı mı? Sorun yaşayan var mı? Merak ediyorum arkadaşlar sizce almalı mıyım?

2. El henüz 1 aylık olan çevremde bir kart var Sapphire Nitro+ modeli 9070xt ekran kartı fiyat olarak 28e anlaştık arkadaşımla bu fiyata bence kesin alınır da kartın soğutması vs başarılı mı? Sorun yaşayan var mı? Merak ediyorum arkadaşlar sizce almalı mıyım?
hocam bi tık tuzlu ama en iyi soğutmalardan birini sunar devasa bi kart güç girişi falan var alınabilir

en iyi soğutmaya sahip olan 9070xt lerden biri 2. sırada zaten 1. sırada asrock taichi var yani evet 28k ya güzel alınır.

Alınır kaçırma fiyat düşür nakit alcaksan 2K falan daha düşsün.

hocam bi tık tuzlu ama en iyi soğutmalardan birini sunar devasa bi kart güç girişi falan var alınabilir
Tuzlu mı? Hocam şuan en ucuz kart 32k ben 28e 1 aylık kart alicam ve XT modeli tuzlu olduğunu düşünmüyorum açıkçası çekincem kart soğutması nasıl diye o kadar

Tuzlu mı? Hocam şuan en ucuz kart 32k ben 28e 1 aylık kart alicam ve XT modeli tuzlu olduğunu düşünmüyorum açıkçası çekincem kart soğutması nasıl diye o kadar
kart soğutmasından yana sıkıntın olmaz en üst segment kartlardan biri o. ama evet tuzlu 1 aylık da olsa 2. el sizin adınıza değil piyasa böyle işliyo

Alınır kaçırma fiyat düşür nakit alcaksan 2K falan daha düşsün.
Eyvallah hocam sağolun fiyatta pek bişey yapmaz ama elimden geleni yapacağım sonra da alicam direkt

1 2k daha düşüyorsa düşünmeden al geç 28k da fena fiyat değil

1 2k daha düşüyorsa düşünmeden al geç 28k da fena fiyat değil
27.5e anlaştık 1 lira daha düşmem dedi hocam bu fiyattan da kaçmaz diye düşünüyorum 28.05.2025 faturalı kart 3 aylık bişey yani. İyi fiyata diye düşünüyorum

soğutması güzel ama cw şikayeti biraz fazla var nitro+ ta haberin olsun

Geri