Cryptology
80+
- Reaksiyon skoru
- 212
Değmez 40k üstüne çıkıyor olsam 5070 ti alirdim.su an baktim pckolikte taichi 41.500 sizce deger mi
Değmez 40k üstüne çıkıyor olsam 5070 ti alirdim.su an baktim pckolikte taichi 41.500 sizce deger mi
değmez asus prime , xfx mercury , red devil modellerine bak.su an baktim pckolikte taichi 41.500 sizce deger mi
onlar da o paralardeğmez asus prime , xfx mercury , red devil modellerine bak.
41.5k fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
39.5k nitro + var gerçi bu da pahalı da
değil prime 33k , mercurt 35.8k (en üst modeli xfx'in) , red devil 2-3 gün önce 36k idi zamlanmış.nitro + da eski üretim olanlarda bobini biraz kalitesiz seçmişler yeni üretim olan seriden denk getirirsen daha kaliteli bobin yapmışlar o yüzden cw çıkma ihtimali daha düşük tabi cw olayı şans işi gibi
onlar da o paralar
hocam neden bilmiyorum ama 9070xtyi cok istiyorum olacakken de en ust modeli alayim diye dusunuyorumDeğmez 40k üstüne çıkıyor olsam 5070 ti alirdim.
ben aldıktan 1 gün sonra vatanda 44k yaptılar gigabyte aorus elite modeli 46k hatta saçma sapan fiyatlandırma varYani ben bu ülkede ki fiyatları artık takip edemiyorum ben bu kartı 1 ay önce 31.800'e vatandan aldım. Peşin fiyatına 3 taksitle hemde... 40k da verebilir 5070ti alabilirdim ancak fiyat olarak %2- %3 için değmezdi.
maalesef red devil gozumun onunde zam yedi cok kotu oldudeğil prime 33k , mercurt 35.8k (en üst modeli xfx'in) , red devil 2-3 gün önce 36k idi zamlanmış.
o modeli alcaktım nitro + değildi kod belli modellerde iş yapıyordu ertesi günlerde nitro + ya da işleyen kod yaptılarben aldıktan 1 gün sonra vatanda 44k yaptılar gigabyte aorus elite modeli 46k hatta saçma sapan fiyatlandırma var
maalesef red devil gozumun onunde zam yedi cok kotu oldu
o modeli alcaktım nitro + değildi kod belli modellerde iş yapıyordu ertesi günlerde nitro + ya da işleyen kod yaptılaro ara denk getirdik.
ya işte türkiye de indirim görünce alıcaksın insan pişman oluyor. 27k ya pulse ekledim sepete, ödeme yaparken tükendi.
hocam maalesef herkes benzer modelleri aradigi icin stoklar cok hizli tukeniyor ve yenilendiklerinde zam yemis oluyorlaro modeli alcaktım nitro + değildi kod belli modellerde iş yapıyordu ertesi günlerde nitro + ya da işleyen kod yaptılaro ara denk getirdik.
ya işte türkiye de indirim görünce alıcaksın insan pişman oluyor. 27k ya pulse ekledim sepete, ödeme yaparken tükendi.
tabi sonrasında nitro + denk geldi orası ayrı. 4.5k fark vermeye değer miydi, bence değerdi.![]()
watmanı ben en son 5 sene once 5500 xt de aldım kralMerhaba iyi gunler nitro+ 9070xt almayi dusunuyorum da okudugum bazi yerlerde kartin kronik oldugu ve belli basli hatalari oldugu soyleniyor (oyunlarda cokme ve wattman) bunlar gercek mi
9070xt bu sene 5070 ti den daha çok sattığı için tercih edildiği sürece fiyatları düşmeyecek maalesef.hocam maalesef herkes benzer modelleri aradigi icin stoklar cok hizli tukeniyor ve yenilendiklerinde zam yemis oluyorlar
benlik sorun degil ya 40 42kya kadar cikabilirim yeter ki modeli iyi olsun 9070xtnin9070xt bu sene 5070 ti den daha çok sattığı için tercih edildiği sürece fiyatları düşmeyecek maalesef.