Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire Pulse RX 7900 XTX 24 GB 38.499 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Link yasaklı hocam haberin olsun

Bu fiyatlarda degl mydi zaten
Bu civardaydı ama bu kartın stoklar bitiyor artık. Fiyatlar 40bin üstü olmaya başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link yasaklı hocam haberin olsun
Evet linki düzgün yazarsam hata veriyor. Neden yasaklı ben de bilmiyorum.

Bu civardaydı ama bu kartın stoklar bitiyor artık. Fiyatlar 40bin üstü olmaya başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet linki düzgün yazarsam hata veriyor. Neden yasaklı ben de bilmiyorum.
S1nerji ile donanım arşivi kavgalı

Sapphire markasından 3 tane kart aldım 1'i değişime gitti geldi, diğer 2'si iade oldu vram sorunlarından dolayı. Hepsi de farklı jenerasyonların kartları. Bilginiz olsun.

s1nerjiden 40bine amd ekran kartı almak iyi cesaret
Haklısınız hocam 7800xt pulse almıştım. iade edene kadar bir ton kavga ettim zor bela aldılar para iadesi. Kartı sadece takıp deneyip cw çok fazla görünce iade etmek istedim diye. Hijyenden tut ne bahaneler ürettiler. Alacak kişiler alırken bunları dikkate alarak alın derim yoksa çok uğraşır ve sinir olursunuz bu süreçde.

Sıcaklar değerleri çok iyi ama leş gibi cw var kartta. En azından bende vardı

Haklısınız hocam 7800xt pulse almıştım. iade edene kadar bir ton kavga ettim zor bela aldılar para iadesi. Kartı sadece takıp deneyip cw çok fazla görünce iade etmek istedim diye. Hijyenden tut ne bahaneler ürettiler. Alacak kişiler alırken bunları dikkate alarak alın derim yoksa çok uğraşır ve sinir olursunuz bu süreçde.
zamanında 3060ti'da yaşadım kargoyu teslim almadan iade ettim bak teslim almadan diyorum :) 2 hafta direttiler parayı atmamak için en son yarına kadar gelmezse sizle uğraşırım dedim kapadım telefonu sabah 9.30da havale gelmişti :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri