Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Semih Gedik
Çok kaliteli bir psum yok ama gene böyle olmamalı yani il dışındayım dönünce hem yazılımsal hem de dediğiniz şekilde donanımsal olarak bakacağım bilgisayara
Bende bu konuda bilgisizdim açıkçası son birkaç gündür AM5 e geçeceğim için araştırdım açıkçası ve denemeler yaptım. PSU nuz çok kaliteli olmasa da 750w bir Psu nun sisteminizin gücünü karşılayacağı kanaatindeyim.
Hatta şu konudan benim hem denemelerimi kontrol edebilirsiniz.

Son 1 yılın en düşük fiyatı. Resmen bedava. RTX 4070 denginde bir ekran kartı.

fiyatına göre iyi alınır

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
15.300 TL ye gelen bu kart bedava bir kart. 16GB vram en az 5 sene kafa rahat YTD

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Bu karta destek gerekir mi sizce yamuk durmaması için?

ByJante

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Burak Kiremitçi
Hepsipay ile aldım.Kredi kartıyla paya aktarım yaptım kampanyadan yararlanabildim mi acaba.Bildirim vs geldimi size.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun, ben de şimdi aldım bakalım :D
Hepsipay ile aldım.Kredi kartıyla paya aktarım yaptım kampanyadan yararlanabildim mi acaba.Bildirim vs geldimi size.

paiden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aryen Diktaş

Valla ben acele edip hepsipay'e manuel olarak kart yazdığım için olmamış. Kartı hepsipaye kaydedip alsaydım %10 1700 tl alacaktım fakat indirim tam ben alırken biter vs acelesiyle katılamadım (daha önceden çok yaşadım :( ). Olsun ama yine de iyi fiyat, eğer kartı hepsipay'e kaydedip aldıysanız veya hepsipay bakiyesi ile aldıysanız kampanyaya katılabiliyorsunuz. Aralığın 15 inde bakiyeler hesaba yüklenecekmiş.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
5600 VE 6700 VAR FIYAT IYIMIS ALASIM GELDI VALLA

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz

Bana hepsipayden bu şekilde mail geldi. Bu yüzden olmuştur diye düşünüyorum.

Ekler

• Screenshot_20241130_200413_Gmail.jpg
    Screenshot_20241130_200413_Gmail.jpg
    40.6 KB · Hit: 55
Top Bottom