❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

Çok kaliteli bir psum yok ama gene böyle olmamalı yani il dışındayım dönünce hem yazılımsal hem de dediğiniz şekilde donanımsal olarak bakacağım bilgisayara
Bende bu konuda bilgisizdim açıkçası son birkaç gündür AM5 e geçeceğim için araştırdım açıkçası ve denemeler yaptım. PSU nuz çok kaliteli olmasa da 750w bir Psu nun sisteminizin gücünü karşılayacağı kanaatindeyim.
Hatta şu konudan benim hem denemelerimi kontrol edebilirsiniz.

Son 1 yılın en düşük fiyatı. Resmen bedava. RTX 4070 denginde bir ekran kartı.

fiyatına göre iyi alınır

Hepsipay ile aldım.Kredi kartıyla paya aktarım yaptım kampanyadan yararlanabildim mi acaba.Bildirim vs geldimi size.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, ben de şimdi aldım bakalım :D
Hepsipay ile aldım.Kredi kartıyla paya aktarım yaptım kampanyadan yararlanabildim mi acaba.Bildirim vs geldimi size.

Valla ben acele edip hepsipay'e manuel olarak kart yazdığım için olmamış. Kartı hepsipaye kaydedip alsaydım %10 1700 tl alacaktım fakat indirim tam ben alırken biter vs acelesiyle katılamadım (daha önceden çok yaşadım :( ). Olsun ama yine de iyi fiyat, eğer kartı hepsipay'e kaydedip aldıysanız veya hepsipay bakiyesi ile aldıysanız kampanyaya katılabiliyorsunuz. Aralığın 15 inde bakiyeler hesaba yüklenecekmiş.

5600 VE 6700 VAR FIYAT IYIMIS ALASIM GELDI VALLA

Bana hepsipayden bu şekilde mail geldi. Bu yüzden olmuştur diye düşünüyorum.

Ekler

• Screenshot_20241130_200413_Gmail.jpg
    Screenshot_20241130_200413_Gmail.jpg
    40.6 KB · Hit: 88
ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,233
Üyeler
193,304
Son üye
rambetiko
Geri