Dostum taksit hepsiburada üzerindeki tüm ürünlerde var . Bir cihazda taksit olması onun alınabilir olduğunu göstermez. Eğer 10 taksit var diye her ürünü alıyor iseniz Hepsiburada üzerndeki tüm ürünlerde aynı sohbeti döndürmeniz gerek. Eyvallah bende bugüne kadar herşeyimi taksitle alırım hiç peşin para ödemem enflasyon olduğundan dolayı. Fakat bu üründe indirim olmadığıni söylüyorum. Ha ihtiyac sahibi vardır 36bin vermek koymuyordur 10 taksitle alır. Ama ürünün hak ediş fiyatı 36bin değil.Ya arkadaş bu indirim ibaresine neden bu kadar taktınız. Konu açarken mecburen işaretlemen gerekiyor. Sıcak fırsat diye bir ibare yok konu açarken. Ayrıca 1 hafta 10 gündür foruma bakıyorum bazı tipler her konuya gelip alınmaz şurada ucuz filan diyor. Fırsat olarak açılan bir konuda peşine taksit diye yazılmış. Saygı duymayı biraz öğrenin. O adamda biliyor en ucuz bu değil ama taksitlerin sınırlandırıldıgı bir dönemde taksit sayısı fazla azar azar ödeyecek. Hele ki şu enflasyon da. Değerli forumdaşlar sırf eleştirmek için eleştirmeyin. Herkes sana mantıklı geleni yapmak zorunda değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu xt değil hocam dur ortalığı karıştırma sendeBaşlıkta 35999 yazıyor. Şu an 33499 görüyorum. https://www.hepsiburada.com/sapphir...MH8I_ZroHOsVERepgEZYoaNhMUBBrU3xoCUuwQAvD_BwE
Hem fırsat hem indirim işte![]()