🔥İndirim Sapphire RX9070 XT Pure 35.999,00 TL (VDFKZ 10 TAKSİT)

Ya arkadaş bu indirim ibaresine neden bu kadar taktınız. Konu açarken mecburen işaretlemen gerekiyor. Sıcak fırsat diye bir ibare yok konu açarken. Ayrıca 1 hafta 10 gündür foruma bakıyorum bazı tipler her konuya gelip alınmaz şurada ucuz filan diyor. Fırsat olarak açılan bir konuda peşine taksit diye yazılmış. Saygı duymayı biraz öğrenin. O adamda biliyor en ucuz bu değil ama taksitlerin sınırlandırıldıgı bir dönemde taksit sayısı fazla azar azar ödeyecek. Hele ki şu enflasyon da. Değerli forumdaşlar sırf eleştirmek için eleştirmeyin. Herkes sana mantıklı geleni yapmak zorunda değil.
Dostum taksit hepsiburada üzerindeki tüm ürünlerde var . Bir cihazda taksit olması onun alınabilir olduğunu göstermez. Eğer 10 taksit var diye her ürünü alıyor iseniz Hepsiburada üzerndeki tüm ürünlerde aynı sohbeti döndürmeniz gerek. Eyvallah bende bugüne kadar herşeyimi taksitle alırım hiç peşin para ödemem enflasyon olduğundan dolayı. Fakat bu üründe indirim olmadığıni söylüyorum. Ha ihtiyac sahibi vardır 36bin vermek koymuyordur 10 taksitle alır. Ama ürünün hak ediş fiyatı 36bin değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlıkta 35999 yazıyor. Şu an 33499 görüyorum. https://www.hepsiburada.com/sapphir...MH8I_ZroHOsVERepgEZYoaNhMUBBrU3xoCUuwQAvD_BwE

Hem fırsat hem indirim işte :)
Bu xt değil hocam dur ortalığı karıştırma sende 😅

36k birden çıkmıyacagı için 10 taksit güzel hala ilgim olsa alırdım net

Dostum taksit hepsiburada üzerindeki tüm ürünlerde var . Bir cihazda taksit olması onun alınabilir olduğunu göstermez. Eğer 10 taksit var diye her ürünü alıyor iseniz Hepsiburada üzerndeki tüm ürünlerde aynı sohbeti döndürmeniz gerek. Eyvallah bende bugüne kadar herşeyimi taksitle alırım hiç peşin para ödemem enflasyon olduğundan dolayı. Fakat bu üründe indirim olmadığıni söylüyorum. Ha ihtiyac sahibi vardır 36bin vermek koymuyordur 10 taksitle alır. Ama ürünün hak ediş fiyatı 36bin değil.
Dostum güzel açıklıyorsunda bu adam bir anda 36 bini vermiyor. Ha bu kart bence de bu kadar etmez. Üstte de yazmıştım bunun yerine gigabyte modelini aldım 10 taksit 2900 puanla birlikte 29 kusure denk geldi. Konu açmaya üşendim. Takip eden varsa bir baksın.

Hocam sen alkollü müsün ? Mesleğini savuran diğer arkadaştı zaten. Kuzenin falan mı nasıl bir sanrı seviyesi bu ? Bir tane doğruyu tartışırken adam cevap bulamayıp safsataya geçti saniyesinde. Adam açıklama yapıyor he gidip 40 tane alayım diyor. Açıklıyoruz ya ben öğretmenim diyor. Psikilojik durumu yerinde değil gibi. Daha kendi savını savunamıyor. Örnek olarak benim bölümümün konuyla ne alakası var bilmiyorum ama zor bir bölüm bitirmemişsin dediğin bölümüm zaten ülkedeki en yüksek sıralamayla girilen bölüm. Daha yükseği / zoru yok yani. Hani başka örnek yok. Ama benim sınavda derece yapmış olmamın ülkedeki faiz oranıyla alakası nedir ?

Bilmeyen sensin gibi. O kadar cazip bir fiyat ki azıcık borsa takibiyle bedavaya kart sahibi olabilirsin. Biraz iq geriliği olsa 80-90 iq'ın olsa sipariş verip paranla gram altın alsan 10 ay sonra kartı 13 bin liraya almış oluyorsun. Bir kere 34 bine düşmüştü diyorsun adama.
Arkadaşı tanımıyorum. Zaten taksidin avantajlı olduğunu kendisine de söyledim. Senin bölümünün konuyla alakası yok. İndirimin de konuyla alakası yok. İndirim yok kardeşim fırsat var. Bilişimden zoru yok diyorsan alkollü olan sensin bence.

Başlıkta 35999 yazıyor. Şu an 33499 görüyorum. https://www.hepsiburada.com/sapphir...MH8I_ZroHOsVERepgEZYoaNhMUBBrU3xoCUuwQAvD_BwE

Hem fırsat hem indirim işte :)
9070 bu xt değil

Arkadaşı tanımıyorum. Zaten taksidin avantajlı olduğunu kendisine de söyledim. Senin bölümünün konuyla alakası yok. İndirimin de konuyla alakası yok. İndirim yok kardeşim fırsat var. Bilişimden zoru yok diyorsan alkollü olan sensin bence.

9070 bu xt değil
Pardon o zaman :(

9070 bu xt değil
Bu kart 29.999 olsa şu an linkte tamam indirim vardı diyecekseniz çok daha büyük bir indirimde adama neden fırsat başlığı açıyorsun diye hesap soruyorsunuz ? Adam bunun daha ucuz olduğunu bile idrak edemedi. Etimolojik bir tartışma içinde miydik ? Bizim mi haberimiz yok.

Sen bana mesleğimi sordun lisans diplomamı değil. Lisans diplomamı da açıkladım. Hehhee seninki de çok yüksek değilmiş diyordun ya. Ona cevap verdim. Zaten konuyla alakası olmadığını söyleyen yine bendim. Lisans sıralamamıza göre haklı oluyorsak ülkedeki en yüksek bölümdü benim zamanımda. Şu an bile öyle sanırım. Haklı mı oluyorum şimdi diye söyledim. Eminim ki mühendislik bitirmek de öğretmenlik bitirmekten zordur evet. O zaman ülkede faiz var mı yani ne oldu şimdi ?

11.11 de %10 daha düşebilir
33 civarına gelse 10 taksitle almak daha mantıklı olabilir

Bu kart 29.999 olsa şu an linkte tamam indirim vardı diyecekseniz çok daha büyük bir indirimde adama neden fırsat başlığı açıyorsun diye hesap soruyorsunuz ? Adam bunun daha ucuz olduğunu bile idrak edemedi. Etimolojik bir tartışma içinde miydik ? Bizim mi haberimiz yok.

Sen bana mesleğimi sordun lisans diplomamı değil. Lisans diplomamı da açıkladım. Hehhee seninki de çok yüksek değilmiş diyordun ya. Ona cevap verdim. Zaten konuyla alakası olmadığını söyleyen yine bendim. Lisans sıralamamıza göre haklı oluyorsak ülkedeki en yüksek bölümdü benim zamanımda. Şu an bile öyle sanırım. Haklı mı oluyorum şimdi diye söyledim. Eminim ki mühendislik bitirmek de öğretmenlik bitirmekten zordur evet. O zaman ülkede faiz var mı yani ne oldu şimdi ?
Ne anlatıyon bro? Çok yüksek değilmiş demedim. Lafı mabadınla anlama. Çok zor değilmiş dedim. Sıralamaya bakacak olursak ilk beş ünide su ürünleri 450 puanla alıyorsa hakkari de 250 yle alıyor. Adam öğretmenim ben, zorlu yollarla okudum, siz üniversite okuduğunuzu mu zannediyorsunuz diye bir şey söylemedi zaten. Adamı küçük düşürmeye çalışan sensin. Taksit konusuna gelecek olursak aç bak amazona çoğu ürüne kasım dışı bile köpek gibi taksit yapıyor. 50 taksitte olsa fiyat indirimli değil. Uygun ya da pahalı demiyorum. Beyaz karta göre normal fiyat. Avarel olsa anlardı söylediğimi. Ben de amazonda elektronik olarak ne görürsem paylaşayım indirim başlığıyla. Bunu yapan tek arkadaş bu değil o yüzden kişisel bir mevzu falan da değil bu.

Ne anlatıyon bro? Çok yüksek değilmiş demedim. Lafı mabadınla anlama. Çok zor değilmiş dedim. Sıralamaya bakacak olursak ilk beş ünide su ürünleri 450 puanla alıyorsa hakkari de 250 yle alıyor. Adam öğretmenim ben, zorlu yollarla okudum, siz üniversite okuduğunuzu mu zannediyorsunuz diye bir şey söylemedi zaten. Adamı küçük düşürmeye çalışan sensin. Taksit konusuna gelecek olursak aç bak amazona çoğu ürüne kasım dışı bile köpek gibi taksit yapıyor. 50 taksitte olsa fiyat indirimli değil. Uygun ya da pahalı demiyorum. Beyaz karta göre normal fiyat. Avarel olsa anlardı söylediğimi. Ben de amazonda elektronik olarak ne görürsem paylaşayım indirim başlığıyla. Bunu yapan tek arkadaş bu değil o yüzden kişisel bir mevzu falan da değil bu.
Siz nasıl hayatta kalıyorsunuz ya inanılmaz.

n11 de 34.5 şuan

Ekler

• 1000066982.webp
    1000066982.webp
    92.8 KB · Hit: 11
Geri