evetTamam da hemen bitmesi tuhaf herkes mi çekti anlamadım![]()
evetTamam da hemen bitmesi tuhaf herkes mi çekti anlamadım![]()
Giriş seviyesinin en iyilerinden biri taksit olayı da güzelKaçıranlar için tekrar indirimde son şans olabilir 9 taksitle
Peak watt ne demek? anlık yani milisaniyelik göreceği değer. Gören de sanar 483W sürekli güç tüketiyor...Kartın peak watt değeri 483w mis pulse serisi sogutabiliyormu bu kartı kullanan varmı
Dün satışa çıktı henüz eline ulaşıp test edebilen olmamıştırKartın peak watt değeri 483w mis pulse serisi sogutabiliyormu bu kartı kullanan varmı
483 değil de 406 diye biliyorum ben pulse modelinde w değeri genelde daha az oluyor örnek : 7800xt pulse 220w iken diğer modelleri 236 gibi gibi.Kartın peak watt değeri 483w mis pulse serisi sogutabiliyormu bu kartı kullanan varmı
Son şans diye bir şey yok, piyasa azıcık otursun daha ucuza da bulunabilecek merak etmeyin. Tüm dünyada 600$ MSRP den rahatça bulunan kartı burada 850$ 31K ya iteliyorlar millete.Kaçıranlar için tekrar indirimde son şans olabilir 9 taksitle
Stok bittiKaçıranlar için tekrar indirimde son şans olabilir 9 taksitle
tebilonda 36k ya nitro+ var pulse modeli 27-28k olmadığı sürece alınmaz 5k fazla verip nitro+ gibi bir canavara sahip olmak varken 31k ya pulse alınmaz gerçi vade farksız 9 taksit olduğu için çok ta güzel duruyor alınabilir![]()
29.900k çok iyi fiyat al direkt 31k kötü ama iadeye gerek yok iyi fiyata almışsın.Dünden beri arıyordum s.nji de bitince bu mesajdan sonra tebilondan aldım geçti özellikle arkadan 600w tek pin kablosundan kaynaklı ama dün vatandan 3 taksitle aldığım 29900e pulse modelini iptal etsem mi bilemedim