Şarjlı matkap önerisi

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,117
Normal ev işleri için kullanacağım, ne kadar uygun olsa o kadar iyi ama çok dandirik bir şey de almak istemiyorum.
Amazon'da bunu buldum ama kullanan öneren var mıdır? Veya bu fiyatlara yakın önerisi olacak.

Kral bu fiyatlara kaliteli tornavide bile zor artık. Bi nevi kumar. Alırsın iş görür ama ne kadar görür ne kadar dayanır bilemeyiz. Daha önce alan olduysa bile bu bütçese teknoloji şans işi. Tavsiyem en aşağı einhell bosch vs al derim bi kere almırsın ömürlük sayılır nispeten

Kral bu fiyatlara kaliteli tornavide bile zor artık. Bi nevi kumar. Alırsın iş görür ama ne kadar görür ne kadar dayanır bilemeyiz. Daha önce alan olduysa bile bu bütçese teknoloji şans işi. Tavsiyem en aşağı einhell bosch vs al derim bi kere almırsın ömürlük sayılır nispeten
Bahsetiğin markada çok pahalı değilmiş bu daha kaliteli diyorsanız bunu alırım hocam. Zaten dediğim gibi ev işleri için lazım oluyor komşudan istemekte istemiyorum artık bi tane her eve lazım. Pilsizmiş bu attığım pilleri ne kadar acaba bunların.

Motor gücüne özelliğüne ve batarya kapasite göre bir çok paketi var hocam. En kötüsü bilr ev işlerinde vidalamaya vs yeter. Pillerde dediğim gibi bir tane 2.0 lik alsanız bile iş yapar. /40 yazıyorsa 40nm gücünde işte. Bende 60 lık var duvar kolan mermer herşeyi deliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve güzel olan bunun aküsü diğer einhel markalarada uyuyor. Yani bir kere akü alınca on tane alet bile çalıştırabiliyorsunuz bende iki batarya üç alet var öyle daha karlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri