Şarkı yaptık, nasıl?

Çok sağol.😍
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zamanla hal olur be hacı..
Bence beat seçimi olmamış hacı. 60 Bpm falan heralde. Baya yavaş kalıyor günümüz şarkılarına göre.
Şarkı dediğin böyle olur.

Türkçe şarkılar dinlemem ama güzel olmuş

Bence beat seçimi olmamış hacı. 60 Bpm falan heralde. Baya yavaş kalıyor günümüz şarkılarına göre.
Şarkı dediğin böyle olur.
Bunu dinleyen müzikle ilgisi yoktur

Türkçe şarkılar dinlemem ama güzel olmuş

Bunu dinleyen müzikle ilgisi yoktur
Gayet iyi müzik şu rhymlara bak şu aliterasyona asonansa kafiyeye bak. Klibide harika şarkının sözlerini aşırı iyi yansıtıyor. Sözleri yazan kişi çok büyük iş başarmış.

Pop değilmi kardeș bu ya?Nerde cc nerde silah nerde uyușturucu nerde illegal asarız keseriz boylar?

Çok yavaş biraz hızlı olması lazım gibi. Birde Optimus Prime gibi olmuş bazı yerler. autotune ayarı biraz kaçmış sanki.

Knk kardeşin galiba. Bir ara konuşmuştuk onla beraber çalışacaktık sonra kaldı öyle :D

Nerdeyse tüm şarkılarında club banger beat kullanıyor. Ve ritim baya kaçıyırıyor. Ona nasıl flow yapması gerektiğini söylemiştim tekrar onlara bi baksın.

Mix masteringi kim yaptı bilmiyorum ama başarılı olmamış gibi.

Kafiyeyi daha iyi yapabilmesi için bir site linki atmıştım. Onu kullansın knk

Şu arkada çalan şey beat mı ne işte.
Hah o yavaş kalmış. Tarzım değil pek anlamam.

Biraz yavaş ve autotune yakışmamış sesiniz ğeğe li geliyor daha iyi olabilir ama 2.ye göre fena değil

Biraz yavaş geldi, hızlandırılsa daha iyi olur, bir de ortada ses yok sanki bi ropot konuşuyor gibi.

Ses çok güzel maşallah ama beat yavaş kalmış biraz daha geliştirilse çakalı geçer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,493
Üyeler
198,775
Son üye
cevdetberke

Geri