Neler Yeni

Şarkı yaptık, nasıl?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Ritim kaçırmalar fazla. Autotune çok amatörce hazırlanmış. Şahsen ben yayınlamak istemezdim (5 tane phonk şarkım var mükemmeliyetçi kişiliğim izin vermiyor yayınlamama). Sözlerde hiçbir söz sanatı yok sadece özlem, aşk vb temada kulağa hoş gelecek şekilde basit kafiye yapılmış anladığım kadarıyla. Müzikle amatörce ilgilenen birisi olarak kulağıma bunlar çarptı. Beate bir şey diyemiyorum telefon kulaklığı var kafamda. Tabii ilk çalışmanız olduğu için bu gibi hataların olması çok doğal hatta olmasaydı sorun olurdu.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben pek anlamam ama güzel olmuş
@2mApoo bu işleri bilir ona sormak lazm
Bro o adam hejanın şarkısını ilahlaştırdı neyini bilecek ayıptır söylemesi.

Bence şarkı çok slow diğerlerine katılıyorum. Ayrıca Autotune kendini çok fazla belli ediyor.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Bro o adam hejanın şarkısını ilahlaştırdı neyini bilecek ayıptır söylemesi.

Bence şarkı çok slow diğerlerine katılıyorum. Ayrıca Autotune kendini çok fazla belli ediyor.
Lan olm sussana kalbi krlmsj diyæ öhöm....😶

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ritim kaçırmalar fazla. Autotune çok amatörce hazırlanmış. Şahsen ben yayınlamak istemezdim (5 tane phonk şarkım var mükemmeliyetçi kişiliğim izin vermiyor yayınlamama). Sözlerde hiçbir söz sanatı yok sadece özlem, aşk vb temada kulağa hoş gelecek şekilde basit kafiye yapılmış anladığım kadarıyla. Müzikle amatörce ilgilenen birisi olarak kulağıma bunlar çarptı. Beate bir şey diyemiyorum telefon kulaklığı var kafamda. Tabii ilk çalışmanız olduğu için bu gibi hataların olması çok doğal hatta olmasaydı sorun olurdu.
Başlarda yargılıyormuşsun gibi geldi. Sonlarda eleştirdiğini farkettim. Eleştirin için teşekkür ederim. Dediğin gibi hata başarmanın en önemli yapı taşıdır. Hata varsa başarıda vardır. Gelişeceğiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom