Modelleri nedir dostum?Arkadaşlar selamlar doğubanktayim
Aidata ve sandisk ssd arasinda kaldim 240 gb
Anakartim sata 2 girişli bilgisayarima ssd almak istiyorum aidata mı sandisk mi 300 ₺ fiyatı var ikisinin.
Hangisi daha iyidir acil cevap lazım
Kanka pek bakmadım acikcasiModelleri nedir dostum?
Modelleri nedir dostum?
Kanka internete pek guvenemiyorum sorunlu olabilir diye vs Alıp ta sikinti yasayan var mi ?Adata Su630 ve Sandisk SSD Plus'dan bahsediyorsan ikisi de sorunlu.
Bunu alabilirsin onlar yerine.![]()
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İkisi de berbat Apacer Panther veya Patriot Burst alın.Kanka pek bakmadım acikcasi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kanka internete pek guvenemiyorum sorunlu olabilir diye vs Alıp ta sikinti yasayan var mi ?
SU630 sorunlu bir mode.Kanka pek bakmadım acikcasi
Alıntıyı görüntüle
Kanka internete pek guvenemiyorum sorunlu olabilir diye vs Alıp ta sikinti yasayan var mi ?
Sıkıntı yaşamazsın. İkiside kronik sorunlu benim attığımı al.Kanka pek bakmadım acikcasi
Alıntıyı görüntüle
SSD Plus da sorunlu.Sandisk olanı alabilirsin ikisi arasında.
Yanlış görmüşüm modeli. Düzelttim mesajı, teşekkürler.SSD Plus da sorunlu.
Az kalsın almaya gidiyordum aşırı pahalıya satıyorlar normalde daha uyguna bilirdim ama fiyatları aşırı uçuk 500 gb ps4 slim e bike 3500 tl fiyat çektilerYanlış görmüşüm modeli. Düzelttim mesajı, teşekkürler.