Scrach ile neler yapılabilr

kurt_14

80+
Reaksiyon skoru
116
ben bir miktan scrach biliyorum şimdi normal birine göre iyi bir bilgim var ama scrachdeki oyunlara bakınca az çok az bir seviyede bilgim varmış gibi geliyor sizce ne yapabilirim bu aralar canım sıkılıyor

scratch biliyorsan az da olsa algoritma bilgin var demektir scratch kullanarak oyun fa yapabilirsin ma bence ilgini çeken başka diller öğrenerek kendini daha iyi tatmin edersin

ben bir miktan scrach biliyorum şimdi normal birine göre iyi bir bilgim var ama scrachdeki oyunlara bakınca az çok az bir seviyede bilgim varmış gibi geliyor sizce ne yapabilirim bu aralar canım sıkılıyor
Oyun falan yapılır ama iyi oyun yapmak istiyorsan inglizce ve kodlama öğrenip unreal engine 4 ten oyun yapabilirsin

Scratch'den ilerleyemezsin maalesef. Sadece programlamanın mantığını öğrenmek için güzel bir şey.

Oyun, Animasyon, Görsel hikáyeler yapabilirsin ve Scratch web sayfasında yayınlayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Scratch te kendini yeterince geliştirdikten sonra, Appinventor'a geçebilirsin ve Android uygulamaları geliştirebilirsin. Veya StarLogo Nova'ya geçiş yapabilirsin ve üç boyutlu oyunlar geliştirebilirsin. Yada Stencyl ile(ücretli sürümü ile) hem Android, hem masaütü için oyunlar geliştirebilirsin. İonic ile ticari yazılımlar geliştirebilirsin. Bunlar hepsi Scratch blokları kullanıyor.

Son düzenleme:
Geri