- Konu Sahibi Konu Sahibi
Okeyygerek yok üstündekiler gayet iyi
Okeyygerek yok üstündekiler gayet iyi
Royal Kludge M3 Panda ve Viper 3 hyperspeed mi daha iyidir bu mouse mu hocam 3 ü arasında kaldımAlınır f/p efsane şuan elimde tavsiye ederim
Alınır hocam isterseniz attack shark r5 ultra modelinede bakın hemen hemen aynı fiyata sensörü daha iyi ben kullanıyorum çok iyi mouse.Mouse almam lazım ve seçenek olarak pek bilgim yok. Scyrox v6 için iyi ve güzel diyorlardı ama çok detaylı bir bilgim yok. 3000 TL bütçem var. Yardımcı olur musunuz?
BuRoyal Kludge M3 Panda ve Viper 3 hyperspeed mi daha iyidir bu mouse mu hocam 3 ü arasında kaldım
Fortnite için iyi olur mu hocam
her şey için olurFortnite için iyi olur mu hocam
Palm grip için v6 mı almalıyım v8 mi birde kaliteli bir mouse mu uzun ömürlü müher şey için olur
o konuda bilgim yok kaliteli ömrünü bilemem şans işi buPalm grip için v6 mı almalıyım v8 mi birde kaliteli bir mouse mu uzun ömürlü mü
Tamamdır hocam V8 alacağım muhtemeleno konuda bilgim yok kaliteli ömrünü bilemem şans işi bu
o gripleri nereden aldınElin öyle abartılı büyük değilse V6 al
Temuo gripleri nereden aldın
İyzico 500 TL cashback nasıl yapılıyor? Uygulamada göremiyorum böyle bir kampanya.iyzico 500tl cashback var v6 dan daha iyi özellik olarak
![]()
MCHOSE L7 Ultra Black Kablosuz Gaming Mouse
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
İlk siparişe özel https://www.iyzico.com/kendim-icin/kampanyalar/sana-ozel-500-tlİyzico 500 TL cashback nasıl yapılıyor? Uygulamada göremiyorum böyle bir kampanya.