unknownexe
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bu paylaştığınız fotoğraf örnek mi yoksa bu şekilde mi yapıştırdınız?Merhabalar arkadaşlar.
Scyrox V6 8K Wireless Mouse ve ESPTiger ICE V2 Mouse Skates-Universal Dot stakes satın aldım ve stakeslerin nasıl doğru takılıcağını bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
bu şekilde yapıştırdım fotoğraf bana ait. ilk başta 4 tane yapıştırmıştım üst kenarlara ve alt kenarlara ama sensörün etrafındaki orjinal skatesi çıkarmamıştım denge problemi oluyor gibi geldi bana bende bu şekilde yapmayı denedim fakat aşırı hızlı oldu bu seferdeBu paylaştığınız fotoğraf örnek mi yoksa bu şekilde mi yapıştırdınız?
Hocam skatez yapıştırmanın özel bir formülü yok. Sadece dengeyi sağlamak adına eşit yüzeylerde eşit yüksekliklerde eşit aralıklarla yapıştırmak lazım. Orta kısımda sol ve sağa yapıştırdıklarınız da denge bozabilir.bu şekilde yapıştırdım fotoğraf bana ait. ilk başta 4 tane yapıştırmıştım üst kenarlara ve alt kenarlara ama sensörün etrafındaki orjinal skatesi çıkarmamıştım denge problemi oluyor gibi geldi bana bende bu şekilde yapmayı denedim fakat aşırı hızlı oldu bu seferde
orta kısımda sol ve sağdakileri yapıştırmadan önce yine denge problemi oluyordu . bende bu yüzden yapıştırdım zaten . hangilerini çıkarmamı önerirsin hepsini çıkarıp yenilerinide takabilirim eğer konumları yanlış iseHocam skatez yapıştırmanın özel bir formülü yok. Sadece dengeyi sağlamak adına eşit yüzeylerde eşit yüksekliklerde eşit aralıklarla yapıştırmak lazım. Orta kısımda sol ve sağa yapıştırdıklarınız da denge bozabilir.
O kadar teknik kısmını bilmiyorum hocam. Mevcut halinde elini üstüne hafifçe koyup tuttuğunda sağa sola öne arkaya oynat bir denge sorunu olmuyorsa hepsi yere değiyordur. Bu şekilde kullanılabilir ziyan etme hiç.orta kısımda sol ve sağdakileri yapıştırmadan önce yine denge problemi oluyordu . bende bu yüzden yapıştırdım zaten . hangilerini çıkarmamı önerirsin hepsini çıkarıp yenilerinide takabilirim eğer konumları yanlış ise
orta kısmında bi sürtünme oluyor hocamO kadar teknik kısmını bilmiyorum hocam. Mevcut halinde elini üstüne hafifçe koyup tuttuğunda sağa sola öne arkaya oynat bir denge sorunu olmuyorsa hepsi yere değiyordur. Bu şekilde kullanılabilir ziyan etme hiç.
orta kısmında bi sürtünme oluyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 gündür bu ürünleri kullanıyorum ve iadelerini yapsam mı diye düşünmüyor değilim açıkcası![]()
hocam şuankileri çıkarırsam çöp olucak çıkardıklarım. tekrardan yapıştırılmıyor maalesef ama çözüm olucaksa yenilerini yapıştırabilirim sağ üst ve sol üst kısmınaAlıntıyı görüntüle
Hocam bu şekilde eşit aralıklarla yapıştırdığında dengeyi sorunsuz sağlaması lazım. Mevcut olanlardan söküp bu şekilde denesene düzgünce yapıştırıp.
Eski skatezlerin derinliği olur o kısımlara yapıştır. O derinliği olan eski skatez yerleri haricinde başka yerlere yapıştırırsan denge bozar noktasal yükseklik farkı olaca
Yok yok yenilerini harcama hiç o zaman. Ama o orta kısıma yapıştırdıkların sol ve sağdaki tek olanlar yükseklik farkı yaratır bence hocam. Onlardan kaynaklı bir sürtme yaşıyor olabilir misin?hocam şuankileri çıkarırsam çöp olucak çıkardıklarım. tekrardan yapıştırılmıyor maalesef ama çözüm olucaksa yenilerini yapıştırabilirim sağ üst ve sol üst kısmına
hiç bi fikrim yok hocam ilk defa stakes kullanıyorum . orjinal stakezler bu şekildeYok yok yenilerini harcama hiç o zaman. Ama o orta kısıma yapıştırdıkların sol ve sağdaki tek olanlar yükseklik farkı yaratır bence hocam. Onlardan kaynaklı bir sürtme yaşıyor olabilir misin?
Sürtünme hissi ondan kaynaklı bir ihtimal olabilir. Bence sen hiç dokunma. Yarın daha bilgili biri cevap verir çözüm sağlarhiç bi fikrim yok hocam ilk defa stakes kullanıyorum . orjinal stakezler bu şekilde Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayriyetten eskiden steelseries qck+ kontrol mouse pad kullanıyordum. mouse aldığımda Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad aldım ve buda %50 Control %50 Speed Hybrid Yüzey ondanda kaynaklı bana sürtünme hissi geliyor olabilir mi ikisinin yapıları farklı çünkü
tamamdır hocam sağolasınSürtünme hissi ondan kaynaklı bir ihtimal olabilir. Bence sen hiç dokunma. Yarın daha bilgili biri cevap verir çözüm sağlar