Secuzi Gamepad 1100 TL (gamepower muadili)

@Diavelin aynı mı hocam bunlar, aynıya benziyor harbi

GamePower Force / Easymx x15 di sanırım birde bu tasarım olarak aynılar muhtemelen buda aynı modeli marka basıp satıyorlardır gamepad iyi bu arada gamepower force kullanıyorum eğlenceli gamepad fena değil

https://app.hb.biz/xDDI2H3S05ff

Hepsiburada üzerinde gezerken karşılaştım, Ürün gamepower modeli ile aynı görünüyor. Zamanla gamepad kategorisinde uygun fiyatlı ürünlerin artacağını düşünüyorum. Gamepower modelini bu fiyatlara almak isteyip kaçıranlar değerlendirebilir.
bu gamepadi toptancıdan alıp boyayıp satıyorlarmı şekli aynı gamepower ile

Bende gamepower force var 900 ken almıştım.2 haftadır kullanıyorum.Xbox controller ı satmıştım.Keşke satmasaydım xbox controllerın verdiği zevki vermiyor bu.Bunu satıp tekrar 9.nesil kola geçmeyi düşünüyorum

@Diavelin aynı mı hocam bunlar, aynıya benziyor harbi
Gamepower Force ve Aolion AL-NS2286 ile birebir aynı ürün. Adam marka bile basmamış; Alibaba’dan alıp üstüne ismini shoplamış.

Eğer iddia ettiği gibi Hall Effect ise çakma kollar yerine alınabilir. Ayrıca ₺100 kupon da veriyor. İkinci ürüne %10 indirim var.

Fason üretim ürünler benzer kalitede oluyor. Bu fiyata açıkcası üzeceğini sanmıyorum.

2025-11-03_22-42.webp

Eğer iddia ettiği gibi Hall Effect ise çakma kollar yerine alınabilir. Ayrıca ₺100 kupon da veriyor. İkinci ürüne %10 indirim var.

Fason üretim ürünler benzer kalitede oluyor. Bu fiyata açıkcası üzeceğini sanmıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Ürün hall effect merak etmeyin AL-NS2286 direk kafanız rahat bir şekilde alabilirsiniz

Geri