1 seneden fazladır kullanıyorum gayet güzel yıkıyor fiyatlar maşallah uçmuş
hoover alır mısınSEG alacağıma elde yıkarım.
SEG alacağıma elde yıkarım.
Allah aşkına bir A++ atar mısın. Yeni standart şuan D zaten. A++ regülasyon değişmeden önceydi.enerji sınıfı E bir de 900 lira fazla verin a++ alın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hoover alır mısın
yani sen a++ diye bişi yok mu diyorsun anlamadımAllah aşkına bir A++ atar mısın. Yeni standart şuan D zaten. A++ regülasyon değişmeden önceydi.
alıp kullanmadığın bu kadar belli işte, sana egzemalı yaşamlarSEG alacağıma elde yıkarım.
Yeni sistemde suan yok. Yani onun yerine evet diyebilirim.yani sen a++ diye bişi yok mu diyorsun anlamadım
Sektördenim hocam. Şuan ütopik mal almadıkça A++ diye ürüm yok. Siemens dahi en tepe A bulabilirsin. Arçelik Beko çoğu ortalana modeli D sınıfı C sınıfı.yani sen a++ diye bişi yok mu diyorsun anlamadım
sizin gibi birine denk gelmek güzel oldu benim orda ki yorumum mantıken böyle olması daha doğru olur diyeydi madem öyle hocam peki bulaşık makinesi veya buzdolabı alıcaz d ve a arasında ne kadar enerji farklı olur ya da ürün alırken buzdolabı sürekli çalıştığı için a çamaşır makinesi arada bir çalıştığı için d almak mantığı doğru mudurSektördenim hocam. Şuan ütopik mal almadıkça A++ diye ürüm yok. Siemens dahi en tepe A bulabilirsin. Arçelik Beko çoğu ortalana modeli D sınıfı C sınıfı.